Борисов с коментар за Корал.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че е научил от медиите за скандала с фалшифицираните подписи на ръководството на сдружението “Да опазим Корал” и отхвърли всички упреци на Кирил Петков, че има нещо общо с изваждането на темата точно сега, преди старта на предизборната кампания. Той изрази възмущение, че от ПП-ДБ фалшифицират и не изпитват вина за това.

Избори “2 в 1”

“Затова изкоментирах господин Петков днес, защото той заподозря, че, едва ли не, аз през Пашата имам влияние върху “Биволъ”, върху Корал и всичко това, което се случва за тези фалшификации, което е абсолютна лъжа, неистина. Това не е вярно. И аз, като всички вас, го научих от разследващите сайтове”, заяви Борисов на среща със симпатизанти в район “Оборище”. И добави, че той само хубави неща е правил за плажа Корал и е подкрепил забраните, поискани от Кирил Петков.

“Не съм чувал и виждал Пашата от 20-30 години”, добави още той. 

“Взехме решенията за Корал, Иракли, Карадере, където плажовете ги защитихме, направихме всичко, което той искаше, в защита на тези плажове. Правехме добри неща заедно, никога не е ставало такъв въпрос. Сега изведнъж се говори за списъци”, коментира Борисов по повод намеците на Кирил Петков, че някой активира Атанас Русев, който заяви, че подписът му е фалшифициран и “Бивол”, които публикуваха разследване, че Лена Бориславова е направила това през 2021 г.

Борисов напомни кой стои зад събирането на управлявалата доскоро некоалиция и назова покойния Алексей Петров.

“С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор. Толкова къса памет… защото истинският баща на сглобката е покойният Петров. Той беше гарант за тези хора пред мене”, припомни Борисов.”, отсече той и съжали, че разравя костите на убития. 

“Който каквото направи – Бойко Борисов му виновен и накрая на изречението: ще преговаряме само с Бойко Борисов за нова сглобка. То или е така, или не е така”, заключи лидерът на ГЕРБ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *