На случаен принцип ли се избират мерките срещу ковид на местно национално ниво


Новини от Австралия (вече леко се уплаших, признавам си):

“Сега ще преведа информацията, официално изнесена днес от здравните служби на Ню Саут Уелс. Мисля, че няма какво да се добави към нея, освен това, че така описаната реалност съвсем не е австралийски патент и в никакъв случай няма да остане изолирана на този континент. Който вярва, че различните “мерки” в различните държави са плод на случайност и местни решения, може би трябва спешно да коригира впечатленията си. Няма нищо случайно в това, че на едно място има вечерни часове, на друго място има маски на плажа, а на трето училищата се посещават само с медицински тестове – всеки средно умен злодей би изпробвал различните си техники локално, преди да подходи към съществения план.


Преди прочита на съдържанието по-долу е много важно да се разбере, че New South Wales е място, на което от март 2020 до края на юни 2021 нямаше почти никакви ограничения и правителството консистентно (и явно умишлено) поддържаше съвсем противоположна на сега политика и риторика. Тогава, когато в Гърция се излизаше навън със СМС-и, в Австрия децата се тестваха по три пъти седмично и носеха маски, а в България имаше КПП-та на изхода на населените места, през цялото това време в Австралия животът течеше нормално и населението беше уверявано от телевизора, че така ще бъде завинаги. Наистина смятам, че този детайл е особено важен за пълното проумяване на следната сбъдната конспирация:


📜 Според гласувания днес план за облекчаване на мерките, заповедта за ненапускане на дома ще отпадне за всички възрастни, получили две дози против Кукувид-19, в първия понеделник след достигане на 70% от колективната ваксинационна цел.
Планът подлежи на допълнителни промени, в зависимост от обстоятелствата и броя заразени в определен район.
Само напълно ваксинираните индивиди и тези, които са освободени по медицински причини, ще получат достъп до свободите, предвидени в Плана на NSW, който ще влезе в сила в първия понеделник след като ваксинираното население на щата достигне 70%. Въпросните свободи включват:


🐁 До петима посетители в частен имот, стига всички присъстващи да са ваксинирани (без деца до 12г);
🐁 До 20 души в група на открито;
🐁 Двойно ваксинираните лица могат да пътуват свободно в рамките на щата, но само срещу предварително поискано и предоставено позволение;
🐁 Заведенията трябва да осигирят 2 кв.м. на човек на открито и 4 кв.м. на закрито, но само за ваксинирани. Грозят ги глоби, ако обслужват нечистите. Може да се пие прав само на открито.
🐁 Магазините работят при осигуряване на 4 кв.м. на човек (неваксинираните имат достъп само до жизненонеобходими стоки);
🦘Услуги като фризьор или маникюр са позволени при осигуряване на 4 кв.м. на човек и не повече от 5 човека в помещение. Всички присъстващи трябва да са ваксинирани, разбира се;
🦘Фитнес и спа салони работят също със и за ваксинирани, при 4 кв.м. пространство на всеки посетител и класове с до 20 участника;
🦘Сватби, погребения и църковни служби са позволени с до 50 присъстващи. Може да се танцува, но се пие и яде само в седнало положение;
🦘Църквите могат да отворят, ако спазват правилото за 4 кв.м. на човек и не допускат пеене. Който пее, зло мисли.
🦘Хора от различни домакинства могат отново да се возят в един и същи автомобил. Ура.
🐑 Неваксинираните лица на възраст под 16 ще имат достъп до обществени помещения и площи на окрито, но на закрито могат да бъдат само в компанията на хората, с които живеят.
🐑 Работодателите трябва да продължат да окуражават работата от вкъщи винаги, когато е възможно.
🐑 Маските остават задължителни (независимо от ваксинационния статус) във всички обществени помещения на закрито, включително градски транспорт, заведения, молове и магазини, самолети и летища;
🐑 На открито маските са задължителни само за служителите в заведения.
🐑 Всички гореописани мерки са относителни и е възможно да бъдат променяни във всеки един момент, дори и когато 90% от народа е маркиран.

🐑 Ако някой някъде даде “положителен резултат”, останалите, които по случайност са били около него (летище, училище, магазин), трябва задължително да се изолират за 10-14 дни вкъщи, независимо дали са здрави, болни, тествани, ваксинирани. Понякога това може да са 500 пощенски служители, друг път може да са 100 полицаи или 1000 семейства от даден квартал. Разработва се специално приложение с геолокация и лицево разпознаване, за да може властите да следят кой колко съвестно се изолира.

И тъй, нека да ни е честито. На нас, конспираторите, и на тях, пречистените. Както се вижда, всички печелим шестица от тотото.
На изпроводяк отново ще подчертая, че горното се превърна в реалност за няма и два месеца, докато хората си живееха волно животите и никак не внимаваха. Обсъждаха мъките по света, цъкаха с език как можело такова нещо и се гордееха с разумния подход на своето правителство и свободолюбието на събратята си. Премиерът до миналия декември повтаряше, че дискриминацията и страхът били несъвместими с австралийските ценности, пък завчера обяви, че не искала даже да припарва до неваксинирани. Просто нямала желание и това е. Пак вчера същото беше споделено от някои австрийски, немски, български и американски политици, очевидно чрез телепатия или по съвпадение.
С други думи – няма “ние” и “вие” в цялата тази история, нито пък има “тук” и там”. Всичко са просто отделни пипала на едно цяло, пълнокръвно и отдавна заченато дяволско творение. Който го разбрал, разбрал; за останалите така или иначе е без значение.”

@Сетая Брат, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *