Анастасия Гешева:Вървим към следваща нова реалност-САЩ да се сблъскат с Китай.

Днес започва посещението на Си Дзинпин в Европа. В три държави – Сърбия, Франция и Унгария. В Сърбия днес ще посети Белград за 25 годишнина от бомбардирането на китайското посолство в столицата на бивша Югославия. Вече посочих, че се очаква Сърбия да получи покана за членство в БРИКС. Сигурни знаци за промяната на геополитическите ветрове от запад на изток.

Във Франция Си ще се срещне с Макрон и Олаф Шолц едновременно. По желание на китайския гост на срещата ще присъства и Урсула фон дер Лайен. Забележете, гостът кани!!!

Това пък е директен ъперкът в лицето на САЩ. И е указание за стартиралата миналата пролет при срещата Си – Путин политика на превземане на Европа от американски ръце. Изрично подчертавам за четящите автори на китайска хранилка, че китайската финансова и икономическа инвазия е ЕС представлява руска, но извършена от Китай. 😁

За Унгария е ясно.

Мнението, че Китай не подкрепя Русия за Украйна е грешно, не е така.

Китай и Русия действат в плътен синхрон, гръб в гръб. И още един гръб имат. Този на Иран.

БРИКС в действие в Европа.

Призовавам хората да започнат да мислят с категориите на новите реалности. Не на държави, а на блокове от държави.

Никой член на БРИКС не води самостоятелна външна политика. Информирайте се!

Вървим към следваща нова реалност. Осъществяване мечтата на Кисинджър САЩ да се сблъскат с Китай. Ако някой мисли, че досега САЩ и Русия се сблъскваха, сега ще види какво означава истинско сблъскване. С уговорката, че Китай и Русия са съдружници по неволя, не по любов. И с ясното указание, че Китай отива надолу, а Русия нагоре, различни бъдещи времена имат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *