Григорова: Нинова работеше против мен.

Няма как да бъда кандидат на БСП. Разговорът между мен и Корнелия Нинова стана неприкрит. Всички неща, които тя правеше в изминалата кампания аз вече не прикривам. В предишните избори тя се опита да счупи коалицията. Тя работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници. Това заяви пред Нова телевизия общинският съветник от БСП-София и част от “Солидарна България” Ваня Григорова.

Избори “2 в 1”

По думите й социалистическата партия е щяла да има четирима общински съветници, ако не е била тя и е щяла да мечтае за кметски балотаж.

“Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това е накратко начинът, по който мога да коментирам всички изявления на БСП и конкретно на Корнелия Нинова”, категорична бе Ваня Григорова. 

Според нея, ако БСП има реални политически цели, нека говорят за решенията, които предлагат и да спрат борбата си вътре в партията. Тя добави, че ако бъде избрана за депутат ще решава проблемите на хората на много по-високо ниво.

“Когато политиката, която се задава от национално ниво има въздействие върху общинските нива е много по-добре да се опиташ да го направиш за всички общини, не само за София. Винаги на национално ниво може да се зададе по-мащабна политика”, добави Григорова.

Общинската съветничка коментира още, че това, което се вижда от експертизата на вещите лица, по делото за оспорения резултат от местния вот в София, безусловно сочи към това, че е имало манипулации на крайните резултати.

Ваня Григорова подчерта, че увеличението на пенсиите, с което се хвали Асен Василев е направено така, че да води към тежко финансово състояние на НОИ и по-скоро на Фонд “Пенсии”. “Не беше увеличен максималният осигурителен доход. Това не е отговорно политическо поведение”, каза тя.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *