Жената Лъв какво я прави царица?

Дори и най-уверените в себе си мъже ще загубят разума си пред жените Лъв. Трудно обаче ще се намери човек, който да успее да ги укроти, като освен това силната им страна не е верността. Те са много привлекателни, сексуални и женствени, като заедно с това винаги се поддържат. Огнените дами могат да покорят всеки мъж само с един поглед и да ги подчинят на своите най-съкровени желания.

Съвместимост на жената Лъв с другите зодии

Жените, които са родени между 23 юли и 3 август се намират под покровителството на Слънцето, между 4 и 12 август – Юпитер, а от 13 до 22 август – Марс. Тяхната стихия е огнената, а камъните талисмани са яспис и кехлибар. Те са много ярки личности, както външно, така и по душа. Идеалните украшения за тях имат кръгла форма на камъка и златни елементи.

Уверените и горди по натура жени Лъв са съвместими с представителите на огнената стихия: Лъв, Овен, Стрелец. Те се чувстват комфортно в тандем с мъжете, които се намират под познатата за тях стихия, въпреки че няма да липсват моменти на съперничество и доминиране.

Именно затова е важно да успеете да разпределите задачите си, за да съхраните отношенията и брака си. Разбират се добре и с представителите на земните зодии: Телец, Дева и Козирог. Взаимоотношенията им с тях могат да са разнообразни и страстни. Подходящ тандем могат да създадат с Козирога, като ако имат наистина силни чувства, тогава могат да създадат истинска семейна идилия.

характер на Жена Лъв

С въздушните стихии на зодиите Близнаци, Везни и Водолей имат прекрасна съвместимост, затова брака с тези зодии може да е наистина много успешен. Жените Лъв се възхищават от мъжете, които се намират в подчинението на водните стихии, а именно Рак, Скорпион, Риби. За съжаление обаче те трудно биха могли да изградят хармонични отношения в продължителна перспектива и много скоро връзката им или брака може да се разпадне.

Характер на жената Лъв

Красивата и ярка натура на жените Лъв се чувства добре във всяка компания. Идеалната за тях професия е актьорската, като дори завистливият женски поглед не ги плаши. Тя никога няма да покаже на хората около нея нейните чувства, защото не обича да се разкрива изцяло.

Нейната харизма е недостъпността, загадъчността и магнетичния поглед, като затова често има много бурни и страстни романи като по филмите. Огнената представителка на зодията Лъв винаги следи за външността си, обича яркия грим и провокативните визии, като няма значение дали е млада или зряла жена, защото тя винаги знае как да подчертае сексуалността си.

В живота те са оптимистки, като винаги имат планове и цели за бъдещето си. Благодарение на умението си за самоанализ, постигат завидни успехи на работното място. Психологията им е така устроена, че да допускат близо до себе си само съмишлениците, които имат сходни с нея интереси, мнение и занимания. Не се налага да прилагат някакви усилия, за да завоюват вниманието на срещуположния пол.

Красива жена Лъв

Те са безумно сексуални и действат на мъжете опияняващо. От партньора си те изискват постоянни емоции в любовта, но от друга страна е много сложно да завоювате жените Лъв. За тази цел трябва да сте много решителни и настоятелни, като именно тези черти на мъжете обожават дамите с тази зодия. Ако се влюби истински, тогава тя се отдава изцяло на половинката си, като много сложно понася раздялата. Към новите запознанства се отнася с доза съмнение и скептицизъм, като заедно с това не бърза да се доверява.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *