Христина Коемджиева: На политици ни не им пука за децата ни и за проблема с хазарта.

Знаете ли кое е най-лошото?

Най-лошото е, че живеем в общество, в което някои хора се възмущават, че на децата им са навирани в очите реклами за хазарт, което е отвратителна гнусотия,изхождайки от това, че в хазарта,освен от типа “тото” няма нищо градивно, а напротив – там човек залагаидушата си. И тези, които се възмущават, утре ще отидат ище гласуват за ДБ, ПП, ГЕРБ – същите, които гласуваха ПРОТИВ забраната за реклами на хазартни игри.

Кой нормален човек ще гласува против?

Никой. Само някой продажен лобист, на когото не му пука за за децата ви. Не му пука в каква действителност живеете. Не му пука за каналите с наркотици, които погубват живота на децата ви, не му пука за разврата в заведенията, в които млади момичета припяват ” може да си лягаш с жена ти, но знам че сипредставяш мен”, докато заможни чичковци им наливат питиета и ги пощипват по дупетата. Не им пука,че синовете ви продават ценностите си, за да работят на топличков някое офисче и великата възможност да носят костюмче срещу хубава заплатка.

Да поддържаш болно общество е най-сигурния начин да имаш болно общество, което намира за приемливо това да го управляват хора, на които НЕ ИМ ПУКА за него.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *