Йордан Камжалов:Започва се обаче трета световна война.

Вижте, които ме познават знаят, че аз съм най-оптимистичен човек…..дори когато всичко се срутва…..аз вярвам….и знам, че всичко има причини, и че е за добро…..

Започва се обаче трета световна война. Това вече не може да се избегне. И не е въпрос на песимизъм, оптимизъм, фатализъм или друго…., а е повече чист реализъм.
(Окончателният глобален финален тест по “способност за различаване” беше проведен по време на ковида.)

Сега Израел ще яде много бой, и арабите ядоха, и християните….явно на никой не му е било достатъчно…..покрай тях ще пострадат обаче още милиарди…..това е.

Обожавам Европа. Тъжно ми е. Там е създадена музиката, на която съм посветен. Но с тези марионетни ръководства явно не може да се очаква повече.

Пълната бездушност на шепа хора вкараха човечеството в този капан.
—————————-

Мой личен призив – да не се поддаваме на омраза, към никои хора и религии. Това е капанът от векове и хилядолетия….и той щраква пак и пак и пак….но този път със страшна сила.

‼️‼️‼️ Актуализираме идеята да основем гигантски състав, в който да творят и пеят заедно представители от ВСИЧКИ СВЕТОВНИ РЕЛИГИИ (включително и хора смятащи себе си за атеисти).
Скоро ще бъде обявено и официално. /Който желае може от сега да се записва./
‼️‼️‼️

Познавам човекът, самия Човек – той е прекрасен, той е божествен…..другото е лъжа…..и зле планирана война между клетките на един и същ организъм.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *