Мъжът Рак – неуловим!

Можем да определим един мъж зодия Рак като копнеещ, срамежлив и загадъчен.  Имайте предвид, че той е управляван от Луната и ще са ви нужни малко повече срещи, преди да успеете да се доближите до него. При първите признаци за по-бързо сближаване, може моментално да реши да се скрие с идването на прилива. Единствения начин „да се докопате“ до него е с проява на голямо търпение. Изчакайте го да разгърне същността си по свое желание. Насилването на нещата никога не работи при тази зодия.

Трудно е да си изберете мъж Рак за свой партньор от първо впечатление. Той може да прояви нервност, да бъде капризен на моменти, а в следващия – изключително уверен. Тези промени в настроението са повлияни от лунните фази. Тези мъже могат да бъдат много емоционални, често от един полюс на друг.

Един мъж зодия Рак е винаги учтив. В повечето случаи е истински джентълмен по обноски. Кавалерството му е като втора природа.

Повечето мъже от тази зодия са изключително семейно-ориентирани и искат да създадат дом, изпълнен с шум от малки стъпки. Той обаче никога не предприема подобна крачка бързо и лекомислено. При представителите от тази зодия отнема известно време, докато се почувстват достатъчно уверени за началото на това приключение. Домът за тях е светилище и място, където се чувстват най-безопасно. Интересното е, че Раците често могат да отгатнат какво мислят другите.

Любов:

Любовта е най-добре пазената тайна при един мъж Рак. Въпреки това, често срещани са срамежливостта и вроденото недоверие към другите. Именно поради тази причина, любовта се оказва трудно постижима за него. Понякога той е стеснителен и тих, но изненадващо пламенен и страстен зад вратата на спалнята. В отношенията си с половинката, Ракът изисква нежност и спокойствие. В противен случай, той може да отплува далеч от нея, разочарован и наранен и никога повече не би се доверил на друга отново.

Твърд отвън, мек отвътре – това е типичният мъж Рак. Този нежен и любящ джентълмен се предпазва от емоционални травми по този начин, но доброто си сърце и желание да помогне на другите го правят скъп приятел.

Ракът обича да бъде силна семейна единица и се радва на времето, прекарано у дома. За да го видите в стихията му, предоставете му задния си двор, барбекю и маса с приятели и семейство. Очаквайте неочакваното. Той е истински бог в тези занимания. Способен е на всичко, в името на това да осигури необходимото за доброто прекарване с любимите хора.

Често можете да го сварите в мисли и мечти за миналото. Понякога губи прекалено много време в това да се чуди какво е могло да бъде.

Пари
Като икономичен и хитър човек можем да опишем мъжа Рак, когато става дума за финансови въпроси. Инвестициите ще бъдат осмислени и направени, само ако ще генерират приходи в дългосрочен план. Рядко можете да видите господинът да харчи парите си неразумно или импулсивно.

Мода
Мъжът Рак е стилен, но консервативен. Има слабост към бледо синьо и сребристо. Когато става дума за мода и интериор, той е интуитивен в това кое е добре да се съчетае и кое не. Ако имате възможност да проучите гардероба на Рака, ще забележите, че не е моден маниак, но е готов на всичко в името на това да бъде изтънчен.

Връзка
Семейни събирания, пикници и приятели – това са истински удоволствия в живота на мъжа Рак. Този джентълмен избира приятелите си разумно и няма да влезе в сериозни отношения, докато не се почувства достатъчно удобно с партньора си. Когато имате мъж Рак за приятел, имате приятел за цял живот.

Здраве
Ракът се радва на храната и контролирането на теглото му се оказва често срещан проблем. Закуски и сладкиши са мишената му и му се налага непрекъснато да се пази и контролира, за да не изяде бонбоните в магазина още преди да ги е купил. Мъжът Рак е в постоянно противоречие със законите на диетите. Те са истински дявол за него.

Кариера
Раците имат добра преценка, когато става въпрос за характера на човека срещу тях. Бързо схватливи са и са стабилни бизнес партньори. Интуицията им и способността да разпознават хората ги правят отлични кандидати за професии в областта на образованието, консултирането, медицински услуги или журналистика. Но въпреки всичко, идеалната работа за мъжа Рак е тази, която може да работи от дома, където ще може да бъде близо до семейството си.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *