Георги Вулджев:Пиар малоумието на министър Тагарев е умопомрачително.

Пиар малоумието на министър Тагарев е умопомрачително.

Скандалът с държанието на неговия съветник в “Пирогов” беше абсолютно дребнотемие, което от само себе си щеше да отшуми за дни. Това е естественият престой на подобни “скандали” в родното медийно пространство.

Съветник на някой министър се държал грубо и арогантно, заплашвал медицински служители с положението си, щял да им вика министри и т.н. Що за изненада. Няма нормален българин, за който нещо подобно да е шокиращо или впечатляващо по какъвто и да е начин.

За какво му е на военния министър да я дълбае? Пълен потрес е искането му здравният министър да прави специални проверки и да му се отчита крещял ли е или не е Мустафа Емин на медицински сестри в “Пирогов”. Или може би цялата история е скалъпена от медицинска сестра-русофилка (руски подривен елемент) с цел уронване на престижа на министерството (и личния на Тагарев)?! Пълна клоунада.

Явно това се случва когато тези на власт започнат да попиват собствената си пропаганда за руски шпиони и подривни елементи, които от всеки ъгъл дебнат да саботират грандиозната евроатлантическа кауза.

Всеки в чиято глава не се върти бутафорен политически трилър беше наясно, че допълнителното човъркане на този случай ще доведе само до повече срам за министерството на отбраната.

Но положението с настоящите управляващи е абсолютно акъл море глава шамандура и сега ще трябва да сърбат попарата на собствената си филмарщина. Сега вече далеч по-трудно ще се избегне оставката на Мустафа Емин като съветник, а Тагарев ще трябва рязко да смени тона и да пише извинения към “Пирогов” и здравно министерство.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *