Пригожин е бил сред пътниците на самолета, разбил се в Тверска област!

Пригожин е бил сред пътниците на самолета, разбил се в Тверска област!
/от Росавиация/

В самолета Embraer, който се разби в Тверска област, бизнесменът Евгений Пригожин, свързан с ЧВК “Вагнер”, е сред пътниците, съобщава ТАСС с позоваване на Федералната агенция за въздушен транспорт. Всичките 10 души на борда са загинали, съобщиха за агенцията от Министерството на извънредните ситуации.
“Самолетът Embraer е изпълнявал полет от Шереметиево за Санкт Петербург. На борда е имало трима пилоти и седем пътници. Всички са загинали“, каза източникът.
На свой ред от Спешна помощ съобщиха, че са намерени телата на четирима души. Той добави още, че самолетът е изгорял при удара в земята, летял е по-малко от половин час.

Според телеграм канала “Два майора“, освен Пригожин, на борда на катастрофиралия самолет е бил неговият заместник Дмитрий Уткин.
Както се съобщава, по предварителни данни самолет с бордов номер RA-02795 се е разбил в района на Твер. Твърди се, че самолетът е на Пригожин. Дали е бил на борда на кораба остава неизвестно. Според службата за наблюдение Flight Radar самолетът, чийто маршрут внезапно приключи в района на Твер, е излетял от Москва.
В.Г.@

Велимил Георгиев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *