Христина Коемджиева:Ако в България избухне война, тези, които живеят на запад и наричат презрително българинът Ганя ще водят битките за страната си от западните си дивани.

Не се съмнявайте, недай си Боже, ако в България избухне война, всички тези, които живеят на запад и наричат презрително българинът Ганя, ще се въоражат с неограничен интернет и ще водят битките за страната си, за чието управление толкова ги еня и толкова дават акъл, от западните си дивани. Всички тези, живеещи тук, но вживяващи се все едно живеят на запад, ще са първите, които ще си вдигнат фустите и ще се скрият в бункерите.

За разлика от простия Ганя, който е останал в България, защото той е човека, на когото всъщност му пука за тази страна и го тегли корена, както си трябва. За разлика от Ганя, дето големата Европа и свят не са го направили префантосан, пълен с претенции гнусящ се от народа си “сака ми се,мамо, да съм европеец” тип, а дори и на запад си е Ганя.

Тези два типа Ганя са хората, които ще бранят тая страна и биха си дали живота за нея. И това е горчивата истина. Защото човек, който презира каквото и да е българско, не обича България и никога, ама никога няма да си даде живота за нея.

Нещо повече. И България не му ще високопарното мнение, което би следвало да си го инсталира в цивилизационните задни части, където и една адекватна експертна оценка би го поставила.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *