Българският народ излиза да защити паметника на Съветската армия!

Българският народ излиза да защити паметника на Съветската армия!

“…Вземете им символите, махнете им паметниците, изтрийте им историята…и така ще получите просто маса лесна за управление, роби»- това е една от фразите на един от най-яростните световни русобофи и идеолог на Студената война. И тази стратегия се прилага и днес. Погледнете Украйна- ненавистта разцъфтя с необуздана сила, тъмните сили властват над съзнанието, събарят паметници светини, борят се с духовници, цървки, преименуват улици, подменят понятията…там просто е ад…страшно. Сега се добраха и до България. Сатанистите. Изпълнителите на задачите им с български имена и паспорти- национални предатели, днес не подозират какви страшни последствия имат такива действия. А будния български дух трябва да знае и да пази. Именно затова, днес от 19.00 часа се събираме на символичен протест пред паметника на съветската армия.
Започват да се дават и караули на паметника, които целят да ни информират, ако фашистите тръгнат да го махат и бързо да дадем отпор.
Всеки един истински българин знае, че да се оскверни паметник е грях. Паметник се слага именно за да се пази паметта…това е и напомняме и защита на бъдещето от тежки изпитания. Нашия народ много изпитания е преминал, но никога не е бил толкова унижен и безгласен. Даже по турско робство. А днес се намираме под американско робство, натовско. В страната ни, в Родината се разпореждат чужди. Някакви сложени от Посолството на САЩ наемници петнят честта и достойнството на България. И я обричат. Затова, ние, народът трябва да се вдигнем и да защитим себе си, Родината си, за да не останем без нея. За да не ни превърнат в територия. Тази държава не сме я намерили на пътя, че така безотговорно да я оставим на произвола на предателите, които за долари и евро и майка си ще продадат. Безрдодници-тази каста е най-страшната. И трябва да я прогоним. И празника искат да ни вземат. Мислят си, че ще ни шокират и ни е робски ще замълчим и преглътнем.
Затова ли османците са ни рязали и клали 500 години? За да подарим празника, свободата, достойнството си на САЩ, които просто искат славянска кръв. На тях им е все едно кой ще умира- руснаци, украинци, българи…важното е да се лее славянска кръв. Това трябва да ни е ясно, а не как да прислужваме на палачи и убийци. Целия царски двор участва в освободителната война, именно защото братята руснаци се възхищават на подвига на българския народ, който не се дава на османците и идват на помощ.

Тази великата, голяма Русия, винаги ни е уважавала и пазила, като братя. Та ние от благодарност не можем да защитим честта, истотрията си, празника ни, паметника? Аз искам да се уважаваме, искам да се гордея, че съм българка, не да ме е срам. Искам да знам, че сме горд и достоен народ. И като такъв нямаме право да позволим на шепа предатели да ни заличат историята. Понякога ми се иска такъв шамър да извъртя на подобни предатели като Тагарев и шепата безименни наемници и агенти на САЩ. Шамар и после да си измия ръцете. Всеки българин сигурно иска да им плесне по шамар, и заслужено. Шамар, защото става въпрос за Родината ни…
Това правителство трябва да падне…иначе ще падне България…

Велимил Георгиев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *