Тодор Беленски:Депутатът Божанков си го бива.

Депутатът Божанков си го бива. Мисля, че скоро ще успее да предизвика презрението на повече хора, отколкото Кирчо, Кокорчо и Бойко взети заедно. Първо си навлече гнева на социалистите, след като ги напусна и плю.

После успя да обърне срещу себе си масово хората, които искат да имаме национална валута, като обясни, че интерес от запазването на лева имали местни бандити.

След това успя да обърне и медиите срещу себе си, след като нападна и удари журналист в парламента. Сега ще обърне дори ЛГБТ общността срещу себе си, след като използва меки китки като обида срещу Възраждане.

Не е много трудно да се прогнозира, че скоро ще разочарова окончателно и избирателите на ПП, защото съм почти убеден, че с оглед потъването след записите, скоро ще се появи в листите на ДБ, които очаквам да се разделят със сегашните си другарчета.

Готов съм да се обзаложа, че скоро репутацията на Божанков ще стане по-лоша дори от тези на Соломон Паси и Росен Плевнелиев. Защото такава невероятна сплав от наглост, примитивизъм и службогонство наистина е рядко срещана. Като добавим към това и произхода, нещата стават бая тежки…

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *