Кристиян Шкварек:тежки идиоти или обикновени двуличници са от “демократичната общност” у нас?

Вчера пред президентството електоратът на ДБ/ПП издигна плакат с надпис: “Г-н президент, ние гласувахме за Вас, защо ни предадохте и обърнахте посоката?”

Зачудих се за какво предателство и каква обърната посока говорят тези хора. Изглежда трябва да припомня на играещите го объркани и невежи (напълно съзнателно и лицемерно) демократични лъжци какво точно беше Радев ПРЕДИ да му клякате на площада и гласувате масово за него. Въобще не ми се правете на “предадени”, че сте се “доверили” на човека, който:

  • 2017-та: В кампанията си Румен Радев категорично отказваше да заклейми действията на руснаците в Украйна или случилата се три години по-рано анексия на Крим.
  • 2018-та: Румен Радев поведе кампанията срещу оборудването на българските ВВС с американски самолети.
  • 2019-та: Точно една седмица след обвинението в шпионаж срещу Николай Малинов – председател на движение “русофили” и организатор на събора на русофилите на язовир “Копринка”, Румен Радев тържествено посети събора, за да засвидетелства своята подкрепа към Малинов и общността. (от там е и снимката по-долу)
  • 2021-ва: По време на президентската си кампания Румен Радев открито и ясно заяви, че “Крим е руски, чий да е?”.

С други думи – това е един консистентен, открит и придържащ се към една и съща позиция президент. От деня на избирането му през 2017-та. Никой не може да се сърди на него, че е бил подведен или заблуден по отношение на това от коя страна на барикадата стои Радев.

Въпросът, който всичко това поражда е….тежки идиоти или обикновени двуличници са от “демократичната общност” у нас – тези които вчера на площада се правиха на “предадени” от “сменилия посоката Радев”, за когото горките гласували. Гласували, изглежда, или без да живеят в България предишните 5 години…или правейки се на ударени, че първият мандат не се е случил, защото партийната линия на деня, зададена от “Капитал” беше да се подкрепя Радев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *