Григор Лилов:РУСКИЯТ ХИПЕРЗВУК ЩЕ ГО СЪДЯТ ЗА ШПИОНАЖ

РУСКИЯТ ХИПЕРЗВУК ЩЕ ГО СЪДЯТ ЗА ШПИОНАЖ
Сензацията на деня според редица родни медии: Кремъл съобщи, че са арестувани 3 руски академици заради държавна измяна. В моя профил това не е сензация. За арестите ви съобщих още на 5 август 2022 г.
(виж поста от 05.08.2022 г.)
Поредният от арестуваните най-видни учени:
ХИПЕРЗВУКОВИТЕ РУСКИ ТАЙНИ –
ДОКЛАДВАНИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ?
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/pfbid0Yj1q8LyPVt96vmrYRqF63r1kBt6JqP6YisaQu7zbb6Y7AEPx9UKf9sy5k8Uq1Nbzl
.
И тримата са разработчиците на руските свръхзвукови ракети. Изявлението на говорителя на Путин Дмитрий Песков е заради задържането на на четвърти учен – главния научен сътрудник на Института по теоретична и приложна механика (ИТПМ) на СО РАН Валерия Звегинцева и протестно писмо на научния колектив по този повод (Звягинцева от 2 седмици е в ареста). Според Кремъл те са предали тайни на Китай и на Иран.
Изтичането на тайни към американците беше първата кремълска версия. Но понеже сега не могат да си признаят, че „Пейтриът” сваля „Кинжалите” като круши, измислиха китайски и ирански шпионаж.
Смях – лоша политика към съюзници, доставящи така необходимите чипове и дронове.
Всъщност шпионаж няма – има публикувани статии от тези учени в научни издания, които са минали през две проверки и експертизи за секретност. И са обвинени за тези статии.
Но за неуспехите някой трябва да бъде виновен. И съответно мозъците на руските хиперзвукови ракети се оказаха виновните.

Времената на Сталин се завърнаха в Русия.

БЕЛЕЖКА: Атаката срещу Киев е била от стотина ракети, вкл. и ракети като фалшиви носители без боен заряд, вкл. ракети и дронове за радиоелектрона борба и от различни посоки, вкл. и дронове. Ударът е бил върху батареята Пейтриът (3 установки?), която защитава Киев.
Неуспешен. Една установка е повредена и както се разбра, ще бъде ремонтирана на място. 6 истински „Кинжали” бяха свалени и още 27 ракети. Научното, технологично превъзходство и военно майсторство не се преодоляват с „всички на юруш” (друг пример – Бахмут)

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *