Костадин Костадинов:Пълен бойкот на мерките.

След вчерашния протест срещу ограничителните мерки пред германския магазин “Лидъл” стоях почти до 22 ч. пред Трето РПУ във Варна, където беше арестуван един наш член. Пуснаха го, разбира се, и сега той ще съди престъпниците, които вчера пред очите ни се опитаха да го пребият, и когато той не им се даде, те му сложиха белезници. В този ред на мисли се замислям, че много често разликата между престъпниците и голяма част от полицаите е само в това, че едните носят униформа, а другите не. Но както и да е.

На друго искам обаче да наблегна. Наближават избори. Не след 4 години, а само след 59 дни. На тези избори ние българите имаме историческия шанс веднъж завинаги да приключим не само с безумните античовешки мерки на здравните и полицейските власти. На тези избори имаме шанс веднъж завинаги да приключим с целия престъпен политически “елит”. Веднага щом Възраждане спечели изборите, ще се случат следните неща:

  1. Всякакви видове ограничителни мерки отиват в историята, а срещу хората, които ги прокарваха, ще има пуснати стотици сигнали в прокуратурата, за да бъдат съдени и осъдени. Сигналите ще бъдат на база на документи от съответните институции, които ние ще направим публични.
  2. Ще се погрижим всички видове чужди колониални вериги като “Лидъл”, ограбващи и унижаващи българските граждани, да напуснат българския пазар. България не е държава от третия свят – щом не ни уважават и не спазват законите на страната, нямат място тук!
  3. Незабавна и пълна нормализация на отношенията с Русия.
  4. Премахване на плана за въвеждането на еврото от 1 януари 2024 г. и запазване на българския лев.
  5. Създаване на преговорен екип за предоговаряне на членството на България в ЕС.
  6. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.
  7. Прекратяване на договора за американските бази в България.

Мога да продължа списъка още, но няма смисъл, защото важното е друго – няма друга организирана сила в България, освен Възраждане,коато да може да стори всичко това. Времето на протестите почти изтече и те изиграха своята роля! Остана едно финално усилие – на 2 октомври да спечелим държавата! Когато управлението най-накрая отново е в български ръце, и когато българският народ застане зад Възраждане, няма да има сила, която да ни спре – независимо дали вън или вътре в страната.

А дотогава не забравяйте – пълен бойкот и саботаж на античовешките мерки! Не носете маски, а там, където искат, организирайте бойкот и скандал, ако е нужно! Само така ще накараме извергите да се съобразяват с нас! Специално за чуждите магазини, и най-вече за изнасящата милиарди левове от България “Лидъл” – не пазарувайте в тях! Има предостатъчно малки български магазини, има и хиляди български производители на храни в интернет, подкрепете тях! Нека българските пари остават в България, вместо да хранят немските пенсионери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *