Димитър Байрактаров:С всеки изминал ден ставаме свидетели на невероятната жажда за власт.

С всеки изминал ден ставаме свидетели на невероятната жажда за власт, която партиите от четворната коалиция демонстрират! Щеше да е смешно, но е трагично! Трагично е, защото именно обществото е този фактор, който допусна незнайници и шутове в управлението, зад които се крият кръвожадни вълци!
Фактът, че се вади изтърканата плоча за “Росенец” и Доган е ясен показател, че идват избори. Този факт с “Росенец” и Доган е показателен и с това, че партиите все още смятат с елементарни похвати да лъжат и манипулират избирателите!
Всеки, който смята да се явява на избори е длъжен да има разписана програма ден по ден за излизане от кризата. Всеки, който смята да се явява на избори е длъжен да обясни на българския народ, как така ценовата криза на електроенергията е привнесена, при положение, че ние сме производители на такава. Как така цената на хляба скочи толкова много, при положение, че хлебопроизводителите ползват зърно от миналата година? Всъщност, всичките партии от управляващата коалиция ще трябва да обясняват защо месеци наред ограбваха населението, факт, който е видим от всички ни!
Желаещите да управляват страната, ще трябва предварително да заявят състав на министри и с кого смятат да се коалират, за да гарантират политическа стабилност и още куп неща, които винаги са се случвали постфактум, сега ще трябва да се сложат на масата!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *