Николай Марков:Някои напълно посредствени индивиди кроят новата си.

Някои напълно посредствени индивиди, които отказват да приемат, че са напълно нелегитимни след проведените избори, кроят новата си власт. Съществен детайл от конструкцията на властта, обаче, е именно легитимността, която предполага пълна представителност на гражданите. А е очевидно, че 80 % от българските граждани не са делегирали на никой от парламентарно представените партии да ги представляват.

Ами сега?

Как така една власт, установена от един вагон партийно ангажирани кадри, ще решава съдбата на всички останали, при това от тяхно име и за тяхна сметка? Колко ще издържи? Същото се отнася и за легитимността на държавния глава, който е политически представител на 1/8 от българските граждани. Останалите кой ги представлява?

Но…, заедно и поотделно говорим за изградени вече наглеци! Изгубени в превода хомосапиенси от първи род, на които въобще не им пука дали е морално, след като несправедлив закон ги овластява. Уверявам ви, въобще не им пука! Искат да ядат.

И понеже някои от тях се опитват да ме предизвикват под различни форми, нека направим един тест. Досега държах моркова, сега ще хвана тоягата. Ще изчаквам да приемат и узаконят всички свои глупости, плод на личната си и групова некадърност. Едва след това ще изписвам как е трябвало да бъде и защо!? Защото се оказа, че преписвачите са повече от оригиналите, но все пак живеем в страната на чудесата. Тя е царството на бурените!

А на отвратителните трябва да се дава урок. За да си знаят мястото.

Николай Марков

2 thoughts on “Николай Марков:Някои напълно посредствени индивиди кроят новата си.

  1. Румен Радев наруши Конституцията двукратно с издаването на указите 129 и 130 от 12 май, както и с указите 244 и 245 от 14 септември. Който познава Конституцията, ще установи този факт. Ще установи още, че двата служебни кабинета са незаконни.

  2. Радев наруши Конституцията двукратно с издаване на указите 129 и 130 на 12 май, както и с укази 244 и 245 на 14 септември 2021 г. Който познава Консиуцията ще установи този факт. Двете служебни правителства на Радев са незаконни, защото …Четете Конституцията!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *