Не можеш да разбереш жената Водолей.

ЕДИН СЪВЕТ, АКО СЕ ОПИТВАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ – ОТКАЖЕТЕ СЕ.

Никой не може да затвори ветровете в кутия или да върже облаците. Така че не се опитвайте. Жената Водолей не може да бъде вкарана в стереотип, защото тя ще опровергае всички очаквания и ще бъде точно това, което най-малко подозирате. Повече от всичко, тя е не-конформист.

За разлика от своите зодиакални посестрими – въздушни знаци, жената Водолей не е лек бриз или приятен зефир. Тя е буря, изпълнена с вътрешна сила и енергия, която може да е малко плашеща, когато за първи път се сблъскате с нея. Ако преминете през окото на бурята, ще намерите една умна, независима и най-вече оригинална жена в центъра на урагана.

ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ Е СТРАННА.

Тя е една загадка. Тя е непредсказуема. И независимa. Нейното мото е Аз знам. Водолеят е фиксиран знак, което означава на първо място, че тя не не обича да ѝ се казва какво и как да прави. Ако я попитате обаче тя може да ви даде добър и разумен съвет. Ако имате нужда от помощ, тя е истински човеколюбец, който ще се притече с готовност и желание. Тя се вълнува еднакво от каузите на възрастни, деца, далечни народи, животните и околната среда.

Жената Водолей обича да пътува, харесва новите неща, но същевременно чувства носталгия към старите. Като цяло тя е привърженик на прогреса, но в личен план не обича промените. Това е свързано с нейната лоялност и привързаност към миналото и спомените. Жената Водолей има смелостта да гледа напред, обикновено с оптимизъм, и да вижда хубавото, което предстои, но иска все пак да знае какво представлява то и откъде идва.

Обикновено, когато чуем думата „лоялност“, първо се сещаме за нашите приятели и партньори. Жената Водолей може много добре да спазва обещанията и ангажиментите си в една връзка (стига да поиска). Може и да задълбае още по-надълбоко в лоялността. Тя е склонна да остане лоялна към дадена марка, ресторант, някое малко магазинче, спортен отбор или музикална група, независимо от всичко, освен ако чрез своите действия те не ѝ докажат, че са недостойни за това. Това е прекрасна черта, която за съжаление се среща все по-рядко в днешния свят. Въпреки, че жената Водолей има много разнообразни интереси, тя не е вятърничава.

ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ И ЛЮБОВТА

Много често я описват като „трудна за обичане“. Нейният партньор трябва да е психически подготвен да отговори на предизвикателствата, породени от силната воля на независимата жена Водолей. За нея комуникацията е ключът към успешния романс и тя може да рационализира всяка емоция.

Въпреки откритото ѝ поведение пътят до сърцето ѝ отнема известно време. Но след като веднъж е почувствала това, което според нея е истинска любов, тя се отдава на партньора си свободно и напълно. Оригинална и непредсказуема, жената Водолей може да открие с правилния партньор източници на удоволствие, за които никога не е предполагала, че съществуват.

Жената Водолей високо цени независимостта. Тя иска да я получава от партньора си и му я дава със същата готовност. Всяка жена Водолей има черти, които би показала само на този, когото тя сама избере. Тя е интелектуален въздушен знак и нейната идеална половинка трябва да ѝ съответства и да разбира многообразието ѝ.

ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ И ВРЪЗКИТЕ

В една връзка жената Водолей се нуждае най-много от пространство и свобода. Дайте ѝ място да диша и не очаквайте от нея да изпълнява ролята на традиционна домакиня. Тя е повече или по-малко бунтар и перфектната ѝ връзка е с някой, който би бил щастлив да преобърне статуквото също като нея. За нейни идеални партньори обикновено се считат Везни, Близнаци, Стрелец и Овен.

ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ И ПРИЯТЕЛСТВОТО

Ако отидете някъде с жена Водолей може да ви се стори, че тя е приятелка с абсолютно всички. В интерес на истината обаче, тя рядко допуска някого твърде близо до себе си. Тя може да бъде резервирана, когато става дума за истински чувства и ще откриете, че кръгът ѝ от приятели е в действителност много по-малък от познанствата ѝ. Щедра и винаги на разположение, когато имате нужда от нея, жената Водолей се обгражда с близки хора, които споделят любовта ѝ към независимост и интелектуални занимания. Тя цени приятелството високо и е изключително лоялна.

ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ И СЕКСЪТ

За жената Водолей сексът е основно мозъчна дейност. В спалнята тя търси един Айнщайн, който може да я заслепи с брилянтен ум, а не би имала нищо против и екстравагантната прическа. Жената Водолей обича да експериментира, да поема рискове и не ѝ е чужда тръпката от нарушаване на правилата.

ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ И КАРИЕРАТА

Жената Водолей най-често има мечтателски и визионерски подход към живота и е изпълнена с големи идеи и блестяща интелигентност. Поставя всичко под въпрос и дава изпълнени с въображение нови идеи, но не винаги иска да бъде човекът, който да направи всичко да се случи на практика. Ако успее да е гъвкава и не прекалено настоятелна с колегите или подчинените си тя може да стане един добър лидер, вдъхновяващ колега и харесван от всички служител.

Професиите, които ѝ подхождат включват архитектура, инженерство, фотография, психология, образование или социална работа. Работният цикъл от 9 до 5 не е най-добрият за нея, тъй като е твърде независима, творчески и идеалистично настроена. Тя иска да използва уменията си в работата по възможно най-добрия начин и показва най-добри резултати, ако получи повече свобода.

Жената Водолей е в свои води на всяка сцена – и в изкуствата, и в науката, и в спорта, и в политиката. Някои известни представителки на тази зодия са Жа Жа Габор, Анна Павлова, Вирджиния Улф, Миа Фароу, Опра Уинфри, Дженифър Анистън, Парис Хилтън, принцесите на Монако Шарлийн, Каролин и Стефани, както и нидерландската кралица Беатрикс.

източник:diana.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *