Елена Гунчева:НА ПАЗАРА РАЗПРЕДЕЛИХА ПОРЦИИТЕ

НА ПАЗАРА РАЗПРЕДЕЛИХА ПОРЦИИТЕ

Доста неприятно впечатление ми направиха веселите и нахъсани лица на преговарящите в МОЛ-а политици. На пазар като на пазар. Докато цяла България скърбеше за жертвите на автомагистрала Струма, Кирил Петков и Лорер усмихнати обясняваха, как цел № 1 на Кирил Петков и негова лична задача било ваксинирането на всички българи с експерименталните ваксини срещу Ковид-19. Пазарът протече пред очите на всички българи, като същият уби всички останали илюзии на тези, които гласуваха за някаква промяна.

Какво разбрахме днес от проекта ПП ПП :
1.Ваксининране .Лична цел №1 на бъдещия министър-председател /както сам се представя напоследък/ е да подложи всички българи на медицински опити и ваксиниране с експериментални ваксини срещу Ковид-19.
2.България-финансов хъб на Балканите. След като вече Борисов ни направи газов хъб /тук предполагам, че човечецът се е объркал, тъй като никой не му е обяснил значението на думите/, сега вече и финансов хъб ще ни правят. Само не разбрах Рокфелер и Ротшилд лично ли са поели ангажимента, или Лорер ще я върши таз работа.
3.Вицепремиер по климата. Е, такова добиче досега в правителствата нямахме, но никога не е късно да добавиш нов резил в българската политика. Важно е Зелената сделка да върви по плана на Брюксел. А и да се подхвърли едно местенце на коалиционните партньори.
4.8:4:3:3 – направо айн ту цвай ту, драй ту – дрън! Формулата осем-четири-три -три, ни гарантира нова Четворна коалиция, която по личното ми мнение ще надмине “резултатите” на Тройната коалация, начело със Станишев и си. Както се казва, нищо ново под слънцето. Седнаха на пазара и си разпределиха баницата.

Скъпи братя и сестри българи, слязохте ли от облаците на илюзиите? Честита ви Четворна коалиция, лично ваксиниране от Кирил Петков и вицепремиер по климата! Пазарлъкът е почти успешен. Сметката ще Ви я представят в срок да си я платите. Грешка – да си я платим. Всички!

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *