Анастасия Гешева:Готвят ни приемане на Истанбулската конвенция.

Не зная как точно ще се развият нещата у нас сега, но зная какво точно са замислили и програмата не е само с вируса, но включва и всички други глобални простотии. Знаем ги, пак ще ги изброя:

  1. Македония да я оставим на мира без промяна на историческите спорове.
  2. Да приемем Истанбулската и всички последствия от това, сексуално образование от 4 годишна възраст, плюс всички екстри – поощряване смяната на пола и обратната полова ориентация при подрастващите. За семейството се предвижда тежки закони регулиращи вътрешните отношения и касаещи правата на родителите върху децата им. Държавата може да изземва децата, ако примерно родителят откаже да ги ваксинира. Справка – Канада.
  3. Репресии и терор срещу неваксинираните. Принудителна и задължителна ваксинация. Създаване на контролиран ред, свобода в живота само при наличието на съответната белязваща течност.
  4. Въвеждане на алтернативни енергоизточници чрез колапс в цените и доставките на познатите горива.

Има и други, но това са основните.

В същото време вървят и вътрешно българските програми на мафията, която вече има нов център и прехвърли успешно управлението върху новия център.

Не зная как точно ще се развият нещата, но зная, че мир и спокойствие в България и света скоро няма да има.
Изчезването на ГЕРБ от политическата сцена е само изчезване на името и буквите, на някои хора от тях, но не и на порочните им модели. Това ще се види с времето. Щом много хора това ги кара да се чувстват добре, че няма да виждат буквите и хората, но тайно ще си продължават дейностите им, добре, така да бъде.

Анастасия Гешева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *