Георги Марков:ЗА БОГА, СОЦИАЛИСТИ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! РАДЕВ И РАШКОВ ВИ ПРЕЦАКАХА!

ЗА БОГА, СОЦИАЛИСТИ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! РАДЕВ И РАШКОВ ВИ ПРЕЦАКАХА!

БСП е в нокаут с комичните 10%. Само на сантиметър от едноцифрен резултат.
Дуетът Радев и Рашков помогна много за този резил. Българското БСП загуби дори от етническото ДПС. Няма шега, няма измама – това е резултатът, друг резултат няма. Чрез нов Възродителен процес, от който отсъстваше само смяната на имената, Радев и Рашков така мобилизираха ДПС-то, че добър политик като Ахмет Доган си го изкара на БСП.

Но загубата от ДПС-то изглежда като бял кахър на фона на шокиращия резултат – назначеният неконституционно Киро от Канада победи Столетницата с 15%, напук на цялата ни социология.

Киро беше посочен рамо до рамо с Радев в писмото на президента Байдън, като дуетът, на който американците разчитат. Ама не всички американци, а тези половината, които подкрепиха Демократическата партия.

С тези избори в България се извърши неолиберален преврат, който ще приключи в неделя под формата на машинно гласуване с ниска избирателна активност. На път е България да стане колония, да клекне на Македония, да признае третия пол, да приеме мигрантски квоти и най-важното – американски кораби в Черно море.

Драги, социалисти, Радев ви прекара! А Корнелия го доведе за ръчичка на политическия тепих. Но и Корнелия вече пречи на соросоидите, защото устиска за Истанбулската конвенция на натиска от ПЕС и специално на този от Тимерманс. Християнска душа носи и вече е излишна. Няма как да се съгласи, че мама не е жена, а татко не е мъж.

Другари и другарки, не гласувайте в неделя! Мачът е свирен!
Не само от моя милост, но и от отлични леви анализатори – като проф. Чуков и Вацев, признахме, че Херо Мустафа спечели изборите и е най-добрият посланик на Америка за целия преход.

Макар и бити сте решили да участвате в управлението с Канадеца. Те ви наплюха – вие викате, че дъжд вали. Ваша работа! Чакам с нетърпение вашето коалиционно споразумение, за да видим какво ще каже вашият премиер Киро от Канада на Европейския съвет на 16 декември. Да не почне да шмекерува със самолети и търговия с Македония, а да каже пред парламента какви ще ги дрънка по същество в Брюксел.
Като столетна партия покажете на Кирчо снимките от посрещането на българския цар Борис в Щип, Куманово, Струмица и цяла Македония през 1941 г. – големият български Великден. Това посещение не е организирано нито от CNN, нито от Отвореното общество на Сорос. Хората посрещат своя Цар, не е било преди 800, а само преди 80 години.
Не допускайте втори Георги Димитров!

П.С.: Драги социалисти от Варна и Бургас, мислете му: тези два разкошни черноморски града, които ГЕРБ направи бижу, да не станат българският Крим!

Георги Марков

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *