Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна.

ВАЖНО!
Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна, заради срещата си с Ердоган! БОЕЦ имаме внесен сигнал в ДАНС.

По информация на БОЕЦ, в някои от „турските секции” (на територията на Република Турция), са отчетени по 1500 и повече гласували на изборите в неделя. В огромната си част — това са гласове за ДПС. Това обаче физически е невъзможно, защото предполага, че всеки избирател е успял да гласува и да премине цялата процедура с избора, полагане на подписи и проверка на самоличност за 28 секунди! Още повече, че това са избиратели, които в голямата си част нямат опит с машините за гласуване, не говорят и не четат добре български език.

В началото на юли 2021 г. от профила на Бойко Борисов във Фейсбук разбрахме за негова среща непосредствено преди изборите на 11 юли 2021 г. с Ердоган в Турция. БОЕЦ реагирахме незабавно, като внесохме сигнал в ДАНС, изразявайки своите съмнения, че Борисов е договарял с Ердоган изборна подкрепа за себе си и за своите „съучастници” от ДПС в грабежа на държавата през последните години. Това на практика означава намеса от страна на чужда държава във вътрешните работи на България, а действията на Борисов се квалифицират като предателство и държавна измяна, които са изключително тежки престъпления според Чл. 98, ал. 1 от Наказателния кодекс на РБългария. Същото се отнася и за ръководителите на ДПС.

Срещата на Борисов и Ердоган е позорна за Борисов, но и представлява тежко престъпление според българското законодателство. Без значение какви обяснения дават калинките и ПР-ите на ГЕРБ за тази среща, тя има само една цел: Борисов е при Ердоган, за да изпроси част от турските гласове за себе си и ГЕРБ.

Същият Ердоган, който вече заяви и реализира подкрепата си за ДПС. Същият Ердоган, който рекетира България и Европа от няколко години с бежанците от Сирия и Ирак. Ердоган е диктатор, по подобие на Путин и Лукашенко, от които Борисов се учеше, получаваше подкрепа и които обслужваше през последните години.

ТУРСКИ ПОТОК е най-точният пример. Хиляди са арестуваните журналисти, магистрати, учени, преподаватели и граждански активисти в Турция по заповед на Ердоган. Хиляди страници са и документите и докладите, които турските служби имат за контрабандните канали за каптагон и цигари на Пеевски и Бойко Борисов през Турция за Ирак и арабския свят. Така диктаторът Ердоган постави на пряко подчинение Борисов още преди пет години и го превърна в свой пощенски гълъб и глашатай в Европа.

Сега заради своите зависимости Борисов поставя под заплаха и националния суверенитет и интересите на България, като чрез действията и контактите с Ердоган предизвиква намеса във вътрешните работи и изборите от страна на чужда държава!

БОЕЦ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *