Анастасия Гешева:Точно 10% е избирателната тежест на новия хит парашутисти.

Точно 10% е избирателната тежест на новия хит парашутисти. Дори ГЕРБ винаги са имали повече. Хората подминават подобни факти, защото не си дават сметка как те работят и после се чудим с години защо не ни върви. Избирателната тежест показва хорската енергия, която седи зад всяка власт. Е, у нас продължава трайната тенденция на СПАД на енергията зад властта! Разбира се, че времето на ГЕРБ разчисти пътя за такъв спад, но в момента се намираме в най-ниската му точка досега. Може и по-надолу да идем, зависи много от събитията в момента. Този показател показва и друго. До каква степен се намесват външни сили в поддържането на нещо, което не се поддържа от народа. Защото, нали, все на нещо трябва да се крепи властта. Ако не се крепи на народа, трябва да се крепи на нещо друго и знаем отлично какво е това друго – родното и световно задкулисие. Изводът е, че за 30 години задкулисието успя да изчегърта народа от естествената му функция на излъчващ властта. Нали помните, всяка власт произлиза от народа! Обаче глобализмът доведе нещата до там, че властта произтича от икономическите кръгове, не от народа. Това е същата подмяна каквато виждаме всеки ден на толкова много други теми! Подменят смисъла на властта.

Защо никой не обръща внимание на този факт???

Всяка власт, която се крепи на чужд център, е обречена, независимо колко силен е този център. Никой да не си прави илюзии, че глобализмът ще успее! Може, но временно и не във всичко. Следователно, все някак ще продължи истинския живот, в който като действат истинските природни закони и това е най-смешното. Човечеството ще се завива презглава, правейки се, че живее друг живот. А всъщност ще си тече истинския живот, само че уродливо опорочен. И все пак, все някога гласът на разума ще надделее.

Не се учудвам, че Славчо скочи в кацата с меда веднага след меркантилните членове на БСП. Всички са освирепели за власт!

Едно нещо ще кажа.
Много добре стават нещата.
Ще видим пълното демаскираме на родния политически цирк. Ама този път на всички! Направо треперят да се изявят! И ще имат тази възможност. И без това всичко е съсипано, трудно ще ни уплашат с кризи. Но пък ще си покажат рогите и копитата всички.

Анастасия Гешева

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *