Проф. Герджиков смята, че може да стопи разликата с Радев

Постигнахме успех – стигнахме до балотаж. Важно е, че изобщо имаше балотаж. Разликата все още е голяма между нас с двойката Радев-Йотова. Тези 20% могат да се преодолеят и в неделя да има обрат. Това заяви пред БНТ кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков

Не познавам Мустафа Карадайъ, както каза Цветеслава Гълъбова, която заяви, че май е видяла лидерът на ДПС да влиза в ректората, каза още той. 

“Бих приел подкрепата на всяка политическа сила, но аз вече призовах всички българи да гласуват”, коментира кандидатът за държавен глава, издигнат от ИК, подкрепен от ГЕРБ. 

Вторият в надпреварата за „Дондуков 2“ изчисти името си от слуховете за ДПС така:

6% са гласували за Радев, 0.5% за Герджиков на първи тур. На въпрос за кого биха гласували, отговарят така – 25% за Радев, 20% за Герджиков.

“Зеленият сертификат” не трябваше да се въвежда набързо при 20% ваксинирани. Така изглежда като принудителен акт, заяви ректорът на СУ.

Познавам Кирил Петков, той е страхотен човек с амбиции. Бих подкрепил всяко редовно правителство, освен ако не е безпринципна коалиция, което ни е жизненоважно. Пошегувах се, че аз запознах Кирил Петков с Румен Радев, защото се е случило на пътуване от СУ.

Изключително важно е да има дебат, категоричен бе проф. Анастас Герджиков

източник:novini.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *