Галина Накова:”Бил Гейтс казва, че правителствата трябва да НАКАЗАТ хората, които поставят под въпрос мандатите за маски и ваксини онлайн.”

Петък, 12 Ноември 2021 от: Ланс D Джонсън

“Бил Гейтс казва, че правителствата трябва да НАКАЗАТ хората, които поставят под въпрос мандатите за маски и ваксини онлайн.
В интервю в петък – 12 ноември, с британския политик Джеръми Хънт Бил Гейтс каза, че правителствата по света трябва да започнат да НАКАЗВАТ хората, които поставят под въпрос мандатите за маски и ваксини онлайн. Не е достатъчно, че компаниите за социални медии са тръгнали по пътя на Китайската комунистическа партия, насочвайки се към информация, която разкрива престъпления срещу човечеството и в черен списък с критична информация, която би помогнала на хората да вземат информирано решение. Сега Бил Гейтс иска не само да заглуши онези, които не са съгласни с него, но също така иска да настрои правителствата срещу собствените си хора, когато тези хора се осмеляват да говорят извън строя срещу глобалните програми на Бил Гейтс системи за наблюдение, икономически контрол, генно инженерство и медицински мандати.

Като най-голям финансов принос за Световната здравна организация (СЗО), Бил Гейтс е единствената най-влиятелна фигура в инициативите за обществено здравеопазване. Тези инициативи на Бил Гейтс за „обществено здраве“ не се придържат към медицинската етика и нарушават принципа на информираното съгласие, като блокират хората, ограничават движението и принуждават да се съобразяват със смъртоносни медицински експерименти ( а именно ваксини срещу covid ).

СЗО е организацията, която разпространява безкрайна „пандемия“, предоставяйки на правителствата неограничени спешни правомощия да изземват човешките права, да ограничават движението на хората и да експериментират върху умовете, поведението и физиологията на хората. По нареждане на Бил Гейтс и неговия „филантропски“ GAVI Vaccine Alliance , СЗО сега насърчава прилагането на постоянна медицинска полицейска държава, дигитални паспорти за ваксини и икономическата схема на Понци, която определя глобалния елит като недосегаем, имунизирайки елита от обществеността, критиката, отчетността и в крайна сметка от върховенството на закона.

Бил Гейтс усеща горещината на глобалното несъгласие.
Светът кипи от такива като Бил Гейтс и все по-голям брой хора са в процес да се освободят от системата за финансов и политически контрол отгоре надолу, която позволи на хора като него да си играят на Бог и експеримент върху човешки животи без угризения.

В интервюто Гейтс обсъди желанието си да контролира правителствата и финансовите системи по целия свят под егидата на борбата с изменението на климата и подготовката за „следващата пандемия“.
Признавайки !!!!, че настоящите ваксини не спират „предаването“, той каза, че „ имаме нужда от нов начин за правене на ваксините“, който включва „лепенки“, поставени на кожата.

Загрижен за „колебливостта към маската“ и „колебливостта към ваксината“, Гейтс призова правителствата да „задействат“ и да потиснат „фалшива информация“ за маски и снимки на covid. Той каза, че цензурата във Facebook не стига достатъчно, че правителството трябва да се включи в регулирането на това, което е разрешено да се споделя онлайн. Гейтс предположи, че „в крайна сметка правителствата ще решат [за предполагаеми] диви конспиративни теории: трябва ли те да бъдат проверени двойно? Трябва ли да забавят разпространението си? Трябва ли да поставите противовесни гледни точки?“

Гейтс иска политиците да планират „бъдещи пандемии“, като инсталират програми за медицинско наблюдение и „игри с микроби“, които симулират най-ефективните начини за контрол на хората и наблюдение на тяхната ДНК и контролиране на генетичната им експресия.
Той иска работна група, по-голяма от тази, която създаде в СЗО – работна група, която изисква “десетки милиарди” долари инвестиции от всички нации по света. „Така че бихте си помислили, че това ще бъде приоритет“, усмихна се той, прогнозирайки, че „догодина ще бъде мястото, където трябва да бъдат насочени тези финансови средства, включително тази глобална работна група за пандемия“.”

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *