Анастасия Гешева:ИМА ЛИ ДВИЖЕНИЕ КЪМ ДВУПОЛЮСЕН СВЯТ?

Случващото се в света продължава да се движи в много интересни нови ракурси. От една страна имаме държавите, както си ги знаем, борят се както си ги знаем. Вървят си основните теми както си ги знаем.

От друга страна всички тези държави, които се борят и си противодействат, доказано вършат едно и също нещо и приемат едно и също нещо – това с вируса и ваксините. Което моментално поставя въпроса така – ИМА ЛИ ДВИЖЕНИЕ КЪМ ДВУПОЛЮСЕН СВЯТ? Както ни убеждаваха и Тръмп, и Путин, и китаецът. Или светът се озова в един единствен полюс – този на Гейтс и Шваб? Защото на мен ми се струва, че е невъзможно да говорим за геополитическо и геостратегическо противопоставяне, при положение, че всички държави правят едно и също нещо.
Например – Русия върви към следващата крачка от световния концлагер, ще забрани достъпът до транспорт за неваксинирани. Тоест, как тогава Русия и САЩ са противници? Как тогава Русия и ЕС са противници? Как САЩ и Китай са противници? Как Австралия и Китай са противници?

На някой може да му се струва пресилено, безсмислено и дори профанско да се обвързва всичко на Земята с вируса и ваксините. Ако е така, то знайте, че темата не съм я измислила аз. Тя присъства всеки Божи ден! И второ, дори да ви се струва, че е пресилено и профанско, уверявам ви, изобщо не е така! Това е главната тема сега и ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ СВЕТОВНИЯ ДВУПОЛЮСЕН СВЯТ СА В ЕДИН ПОЛЮС.

Защо е така, не знам.
Знам само, че към момента и тримата лидери, които бяха или поне искаха да се представят като контрапункт на глобалната Дълбока Държава Тръмп, Путин и Си, вече са нейни марионетки. И предадоха всички, които разчитаха на тях.

Твърдя го и заставам с цялата си сила зад това твърдение – Не може да има политическо и идеологическо противопоставяне между държави, които изпълняват един и същи план-програма!!!

Апропо, Джон Хопкинс дали прави статистика за Афганистан? Да видим в много милионен Афганистан как върви вирусът им.

Анастасия Гешева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *