Тузаря нагушка Кари, а дали любовта им наистина е свършила?

С наближаването на премиерата на продължението на “Сексът и градът” догадките за развитието в сценария валят все по-отчетливо. След като се появиха фотоси от снимачната площадка на сериала, на които Сара Джесика Паркър целува страстно актьора Джон Тени, всички бяха сигурни, че любовта между Кари и Тузаря и приключила.

Малко по-късно обаче героят на Крис Нот отново се появи по време на заснемането на сериала, което обърка всички предположения. А по всичко личи, че And Just Like That… ще бъде изпълнен с неочаквани обрати. Самият Нот публикува фотос, на който е в опасна близост с Паркър. “Късни снимки в парка, обичам всяка минута от времето, което прекарваме заедно” – написа актьорът под поста.

Предоложенията на феновете са, че Тузаря и Кари наистина ще сложат край на отношенията си, но този път по приятелски начин.

В началото на седмицата пък Сара Джесика Паркър сподели емоционален пост по повод приключването на снимките на последната част от поредицата. “Това е последната ми разходка като Кари, поне за сега. Току-що приключи едно истинско приключение и се чувствам изключително развълнувана. И това е – иха” – написа актрисата.

Най-новата част от поредицата отново ще се развие в Ню Йорк, но този път основен акцент ще бъде пандемията, кризата свързана с нея и как тя се отразява на главните героини в “Сексът и градът”. За съжаление Ким Катрал, която изпълняваше досега ролята на Саманта Джоунс, отказа да се включи в проекта. Премиерата на And Just Like That… ще се състои през декември по HBO Max.

източник:woman.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *