Анастасия Гешева: Цялото напрежение е изкуствено произведено и здраво дирижирано.

Всички, ама всички събития, които приличат на напрежение и евентуално карат да си мислиш, че може би да има физически сблъсък, са изкуствено произведени и здраво дирижирани. Нито едно естествено събитие не се случва на планетата сега! Всичко живо се мъчи да извади дивиденти от хаоса, който обхваща света в резултат на тикането му към пропаст от страна на световната ДД.


Границата на Беларус с Полша е абсолютно сигурен пример за здраво манипулиране на ситуацията. Аз казах преди няколко дни, че след подписването на съюзен договор между Русия и Беларус, очаквам отговор от страна на Полша и ЕС. Естествено глобалистките медии раздухват – Бежанци от Беларус към “свободния” Запад. Имайте го предвид, когато в следващите дни се чуят и други дрънканици на оръжие между отделни държави. Съвсем по друг начин стои въпросът с недоволството вътре в отделни държави срещу собственото им управление. Това е друга тема! Това първо.

Второ.
Много, ама много ми е трудно да повярвам на очите си и ушите си, наблюдавайки известните в момента български астролози, които работят за подкрепа на българския народ. Ще бъда буквално директна. Не разбирам какво “гледаш” в звездите, ако не виждаш, не разбираш и не знаеш основни дефинитивни начални духовни правила и постановки за България! В смисъл, не разбирам как така “гледаш”, пък нищо не виждаш? Или по-точно “виждаш” неща, които нямат ама абсолютно никакво вярно приложение. Не разбирам!


Къде астролозите виждат вируса?
И къде виждат всички невероятни манипулации около и с този вирус?
И трети, последен въпрос, защото ако продължа, ще стане страшно!
Къде на Небето пише, че пътят на България е на Запад, че тя никога няма да има общо с Азия, че нейният път е независим от Русия? Къде?
Къде?
Небето е Едно.
Ако гледаме там и там всичко пише, значи едни могат да четат, а други не. В момента аз не виждам астролог от тези, които се изявяват, който да е наясно с положението.
Не знам защо.

Анастасия Гешева,фейсбу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *