АНАСТАСИЯ ГЕШЕВА:Да, глобалистите искат да управляват целият свят, но не могат.

Все се чудя за какво им е на шепата глобалисти да контролират всички хора и всичките им функции? Това само по себе си е абсолютна глупост, освен, че е свръх скъпо и на практика невъзможно. Всичко да подчинят, да завладеят мозъците и телата, ако може и душите, да завладеят мислите и чувствата и всички прояви на физическия свят.

Като изучавам смисъла на Живота, който тепърва ще се разгръща в истинския си смисъл, не виждам никаква съществена полза за тая шепа хора. Да спрат Живота, не могат. Да го ограничат, временно би било. Да го контролират, е, историята показва, че най-бързо и качествено изчезват от лицето на Земята хора и народи, които най-много контролират другите. Изобщо, да контролираш нещо или някого, е една от големите заблуди в живота. Мислиш си, че го правиш и временно може, но винаги идва момент и….край. Тъпо е. Никой нищо не може да контролира.

И следователно остават двете главни обяснения.1. Създателят си изпитва чадата чрез контролиращите ги. Както винаги е правил.2. Шепата глобално контролиращи нямат никаква собствена енергия и за да оцелеят, им трябва човешката енергия. И който доброволно или неволно се съгласи да им дава, уелкъм.Това е.

Цялата тази истерия, с която тъмните завиват света в стремежа си да го контролират, ще доведе до много качествени изменения на всички нива в човечеството и планетата. Така че, съвсем ясно е как цялата тази глобална заплаха е всъщност мръсната работа за Висшата Цел. Как ще контролираш истинският Човек? То е невъзможно.

Анастасия Гешева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *