АНАСТАСИЯ ГЕШЕВА: Отвсякъде извира и ще продължи необратимо да извира информация за измамата с “пандемията”.

Намираме се в началото на фаза, която ще уравновеси малко положението. Независимо, че в ЕС и в други държави по света продължава изнудването на хората чрез сертификати, просто отвсякъде извира и ще продължи необратимо да извира информация за измамата с “пандемията” и всичко около нея.

Всеки ден в момента руши глобалната схема, защото всеки ден поднася нови и нови доказателства за провал, след като НАЙ-ВАКСИНИРАНИТЕ държави продължават масово да се заразяват, боледуват и умират. От днес се включи и Нова Зеландия. С нов ръст. Ще направя този пост отново подреден по логиката на нещата. Извинявам се на всички, които знаят и разбират, но се налага да четат всеки път едно и също. Аз също се уморявам да повтарям едно и също, но се налага и то много.

1. Вирус има. Той работи. Изкуствен, естествен, той работи. Огромно болшинство го минават леко, огромна част дори не разбират. Малцина по-тежко, някои много тежко, трябва болнично лечение, някои умират. Това е логиката на движение на всеки вирус и никой нищо не може да направи. Природата има своя логика, с която хората трябва да са в хармония, а не да вървят срещу нея, както се прави сега – ще унищожаваме вирусите, като в същото време властта тайно ги насърчава.

2. Пандемия не съществува. Защото процентът тежки случаи се намира далеч под основните разписани инструкции за наличие на пандемия. Това, че частната организация СЗО си промени дефинициите за смисъла на пандемия, не променя факта, че става дума за манипулация. Точно обратното, доказва го!

3. Развитието на една епидемия е работа на медицината, не на политиците. При сегашният случаи наблюдаваме две безумни неща:

а) Медицината се обърна с краката нагоре и по въпросите на епидемията се допускат само лекари с едно и също становище в цял свят. Лекари с друго становище се отстраняват и ограничават. Защо? Явно защото тази епидемия трябва да се представи за “пандемия” и чрез нея да се въведат други неща във властта. Както и стана.

б) Политиците получиха неограничена власт по медицински въпроси с изключително спорни мотиви. 4. Мерките за борба с епидемията противоречат на всички познати необходими мерки за борба с епидемии. Те постигат обратния ефект – вместо да я спрат, те я насърчават. Нека тук да припомним какво значи да спре епидемия. Като премине през хората. Дефиниция.

5. Лечението е спуснато по протокол от частната организация СЗО. Никой лекар в болница или личен лекар няма право да лекува по друг начин, освен посоченият. Това не е нормално! И доведе до увеличаване на смъртността. Факт! Аз съм сигурна, че точно затова е направено така, защото този вирус не е особено смъртоносен, но за да се усили този ефект, се забатачва лечението. Понеже познавам моралът на хората, които го правят и силите, на които служат, знам – Те са в състояние да постъпят точно така. Да се правят, че те лекуват. Факт е, а не фалшива новина, че лечението е повече от спорно.

6. Смъртността. Златната кокошка на това организирано престъпление срещу човечеството. По отношение на смъртността се пренебрегват всички писани и неписани медицински закони и постижения. Без доказателство се обявява смърт от нещо. Чрез тази информация се манипулират и обработва обществото. Морал?

7. Превенцията. Ваксини. Изключително спорен момент, главна цел на замисъла. Без коментар. Масова ваксинация с меко казано недоказани субстанции, при пълна безотговорност на производител и власти и при пълна отговорност на човека, който си поставя ваксина без оглед на състояние, предписание, нужда. Фактически хората се ваксинират, защото по телевизията им казват така! Или личните им лекари, които също не знаят нищо за ваксините, обратното, те като лекари би трябвало да разбират заплахите и опасността.

8. Резултатите от превенцията към момента са плачевни! Заразите продължават, болните също, умрелите също. Без коментар. Спасението – нови и нови дози ваксини. В тази точка прибавям и пълното затъмнение на официалната власт за последствията от ваксинирането.

9. Медийна тоталитарна власт е нещо, което светът не беше виждал. Е, сега видя. Всички официални медии по цял свят се управляват от шепа едни и същи хора. И всички новини са дезинформация. В същото време обявяват за дезинформация информацията. Истината обявяват за лъжа, а лъжата за истина. Това е.Предвид тези стъпки от ситуацията, в света започва много бурно движение на обратната тяга. Досега натягаха задкулисието.

Сега ще започне да натяга реакцията. Защото все повече хора виждат противоречията и се усещат какво става. Дали чрез личен сблъсък с лъжите или по друг начин, но хората получават вече резултати от преминато и тези резултати ще доведат до последствия в съзнанието. И тези последствия ще се натрупат в критична маса и тя ще започне да се балансира с лъжата на глобалния елит по въпроса.

В един от основните глобалистки медийни портали у нас, вестник Дневник, има мнение в убийственият напоследък стил смесица от злоба, агресия, подигравка и унищожително презрение, в което мнение се казва, че българският народ е единственият, в който дори учените, професорите, учителите и лекарите са болни мозъци, защото отричат ваксинацията. Е добре де, не се ли сещате, че това е точно така, но наобратно? Че всъщност този народ се очертава като единственият, който проявява здрав разум и инстинкт за живота? Ето прост пример как се управлява тази “пандемия”.

Така – КАТО СЕ ОБРЪЩА МЯСТОТО НА ИСТИНАТА И ЛЪЖАТА. ЛЪЖАТА СЕ ПОСТАВЯ НА МЯСТОТО НА ИСТИНАТА, А ИСТИНАТА НА МЯСТОТО НА ЛЪЖАТА.Още един пример.Един случайно преминаващ човек през едно място споделя, че станал свидетел как след поставена ваксина на мъж, спермограмата му претърпява колапс. И се убеждава, че нещо тук не е наред. Днес, високопоставения във висшата глобалистка класа на правоверните глобалисти Площад Славейков събрал в статия отново с хулителни цели всички антиваксърски прозрения, на първо място седи аргументът, че ще се яви стерилитет. Добре, питам, след като НАИСТИНА ПРИ НЯКОИ ХОРА СЕ ЯВЯВА СТЕРИЛИТЕТ ДОКАЗАНО СЛЕД ВАКСИНА, КОЕ Е ИСТИНАТА И КОЕ ЛЪЖАТА?Няма да може да продължава това безумие!В световен план са поразени 40% и това означава, че мнозинството са хората без тези ваксини. В България да не говорим. Впрочем за случващото се в България ще напиша отделен пост. Не мисля, че се осъзнава какво се случва.

Анастасия Гешева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *