Анастасия Гешева:Русия и Беларус фактически ще се слеят в една държава.

Русия и Беларус фактически ще се слеят в една държава, като ще се премахне изкуственото разделение между два народа, които са един народ.
Тази новина от вчера разтърси света, но само за мислещите. Останалите изобщо не разбраха и няма и да разберат. Включването на Беларус в рамките на руската държава, независимо, че остават външни фактори като граници, столици и отделни правителства, представлява изтегляне на руската граница дълбоко в Европа и, много интересно, я поставя отново там, където тя беше на 22 юни 1941 година. Тоест, всяко посегателство срещу Беларус ще се разглежда и интерпретира като посегателство срещу….Руската федерация. Като направим кратка справка какво направи Лукашенко само за последната година, можем да си представим размера на този акт като геополитически трус в световния ред, който се разпада и ще има нови образувания.
Лукашенко е един от тримата държавни лидери в света, които ОТКАЗАХА ДА ПРИЕМАТ СЦЕНАРИЯТ НА СЗО. В резултат глобалистите се опитаха да го свалят от власт чрез Майдан. Като не успяха, се опитаха да го убият. Като не успяха и в това, се опитаха да го удушат икономически. Като не успяха и в това, Путин официално го осинови!

Толкова.
Айде сега да видим как ще продължат поляците и евроатлантиците темата!

Някак без никакъв шум у нас премина двудневна, 2 дни, не 2 часа!, визита на директора на ЦРУ в Москва. Със срещи с Петрушев и Наришкин, руските еквиваленти. Визитата е по молба на САЩ, означава, че Байдън го е пратил. Остава отворен въпросът какво е говорено, абсолютно никой не знае. Но тази визита е неразривно свързана с договореностите между Путин и Байдън в Женева. Когато говорих, че двамата приеха програма за СВАЛЯНЕ НАПРЕЖЕНИЕТО В СВЕТА И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ТЕЖКИТЕ ПРОТИВОРЕЧИЯ.

Нека всички, които се надъхват, че ще има война, да си отбележат, че тази визита в Москва мина точно по същото време, в което в Черно море влезе флагмана на 6-ти американски флот. Когато две държави се готвят за война, те не се срещат в приятелска атмосфера независимо на кое ниво.
Така че, аз да кажа – ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ, МЕЖДУ НАТО И РУСИЯ, НЯМА ДА ИМА.

Само мисирките мислят така, за тях нещата в света по принцип са различни.

Накрая, да кажа нещо на Недоброжелателите си тук – Аз никога не разпространявам фалшиви новини!!!

Анастасия Гешева, фейсбук

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *