Хасан Ефраимов: Ковид-Всички сме в матрицата.

Аз ви обясних всичко досега, но сега, за последно ще ви дам всичко на едно място. Целта ми е всички, най-накрая да се успокоят.
Белият дроб е в пряк контакт с външната среда, чрез въздуха, който дишаме. Пневмониите са основна причина за смъ…рт. Така е било винаги, така ще бъде и занапред. Най-чести са през есенно-зимния период, но по принцип се срещат целогодишно при хора с отслабен имунитет и такива, които са в терминален стадий. Моля, забележете – младите хора не са защитени. При децата също, доста често са причинявали смъ…рт. Предизвикват се от хиляди причинители. Да, добре чухте – хиляди. Това са различни чирози, бактерии – Грам позитивни и Грам негативни, анаероби, микоплазми, гъбички и още и още. Ако ви изброя общия им брой, ще се хванете за главите. Повярвайте ми – и аз не ги помня и за целта трябва да си отворя отново учебниците.
Настоящият чироз, никога не е бил изолиран. Никой не го е виждал. Чрез някакви открити фрагменти, компютърът е направил модел. Ама, какви са тези фрагменти… Т.е. той е виртуален! И, въз основа на този модел са направени тестовете. Какво хващат, никой си няма на идея. Най-вероятно огромен брой фрагменти от много чирози и бактерии.
Схващате ли идеята?
Добре дошли в матрицата.
Имунитетът при куронка чирозите продължава 3,5 месеца. Обстойно е изучен още в края на миналия век. Затова, никога, ама никога не може да има имунитет към тях. Тогава още са изчислили, че всяка година, всеки от нас боледува около 3-4 пъти от тях.
Затова съм казал, че в случая си имаме работа с много зъл гений. Тука са пипали световни капацитети.
Разправят, че при тях се съсирвала кръвта. ДИК, или Дисеминирата вътресъдова коагулация е терминален стадий на всяка тежка инфекция и сепсис. При това, забележете – причинителят не е от значение. Нищо ново под слънцето.
Спрете с консп…ирациите! Никой не иска да ви уби…ва. Става въпрос за бизнес. Нищо лично. Не искат и да редуцират световното население. После, кой ще плаща? Трябват им покупатели.
Просто искат абонамент – 2 пъти годишно 6-7 милиарда балъци да имат „боц“. Нищо друго не искат.
И вапцнатите няма да умрат. Спрете да чакате. Просто някои почи…ват от алергии и усложнения. Има ги към всяко едно вещество, което се вкарва в организма. Отново нищо ново под слънцето. Просто това са ранни усложнения. При кого ще се появят е лотария. Ся, късни усложнения дали ще има и какви ще са, още никой не знае.
Не се сърдете и на Мутафа, Мунчо и Кацата. Всички те са под шапката на господарите. Който и да дойде на тяхно място, веднага ще клекне. Няма как да не клекне. Не се сърдете и на медиите. Всички те са притежание на господарите. И правителствата са под тяхна власт. По целия свят. Който и да ни стане Президент или Премиер, клекнал им е още преди да стане. Няма друг път.
Най-добре се приемат нещата от страх. Паниката е тяхното оръжие в бизнеса. Огромна част са в болниците от страх. Без да имат нужда. Много хора и си заминават от страх. Страхът уби…ва! Затова, всеки ден ви дават бройки. Колко от тях се реални, никой не знае. Затова ви облъчват всекидневно. За да сломят психиката ви и най-накрая да клекнете.
Ако имат някаква вина, тя е че се подчиняват, не на народа си и че всяват паника.
Просто се успокойте, хора. Никой не иска да ви уби…ва. Става въпрос за бизнес. Нищо лично.
Всички сме в матрицата.

ХАСАН ЕФРАИМОВ, фейсбум

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *