Елена Гунчева: СМЪРТ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧУМАВИТЕ.

СМЪРТ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧУМАВИТЕ

Спират плановия прием в болниците за лечение и операции. Всеки, който не е болен от ковидясване, да си мре вкъщи и да се гърчи. За него клинични пътеки от хиляди левове няма. За онкоболните и тези на хемодиализа няма милиарди евро от Брюксел. За болните деца няма пари от ЕС. За астматиците, за болните от хепатит, за бъбречноболните, за получилите инфаркти и инсулти, здравна помощ няма. Който оцелее – оцелее, важното е търговията да върви. Стоката сме ние.

Вече излезе информацията за официално регистрирани 5000 смъртни случая от поставени вакси. И над 75 000 тежки увреждащи странични ефекти. Смятайте колко са наистина. А нашите менгелета продължават да ни ги рекламират!

Откога болниците лекуват само една единствена болест. Джипитата преглеждат само здрави, болните да си седят по къщите и да чакат дали ще умрат, или ще оздравеят, за да могат да отидат до лекар. Всъщност от ковид някой успя ли да почине вкъщи без лекарска помощ?

Това, което в момента се извършва, е геноцид срещу българския народ. Болните извън ковидясването са оставени на произвола на съдбата. Лекарите се интересуват повече от парите по клиничната пътека, отколкото да спасят живат. А други от тях се чудят как да спазват Хипократовата клетва, след като не ги допускат до работното им място без зелен сертификат.

Впрочем днес една жена ми каза нещо много интересно – всеки, който си направи тест в лаборатория, му качват личните данни в системата за зелен сертификат. Без да се иска неговото съгласие. Тоест, веднъж тестван, Вашите лични данни се използват за някакви други цели без Вашето съгласие. Например МЗ да отчете милиони зелени сертификати, докато Вие просто сте си направили тест и не искате да ходите по МОЛ-ове. Въпрос, който трява остро да бъде поставен на КЗЛД. И за децата ли така ще крадат личните им данни и ще спекулиат с тях?

Здравеопазването стана – Господ да те пази! Болниците се превърнаха в пазар на живот и смърт. На здравите се гледа като на чумави и се обмисля да ги затворят по къщите. Всъщност чумавите са управляващите. Като черна, зловонна чума, пръскаща сковаващ сърцето страх и отрова!

Елена Гунчева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *