Този парад на болни и по своему нещастни същества, решили да преодолеят комплексите си чрез политиката, е разрушителен.

Някакъв идиот, целият в бяло, заявява от екрана на национална телевизия, че е експерт по право. Не е завършил такава специалност, но четял правна литература. Всъщност бил милиционер със средно образование, но щял да излекува народа и държавата. И този налита за депутат!

Сърдити немлади патреоти повтарят ли повтарят, че сме фронтова линия на НАТО с Русия. Искат да напуснем НАТО и ЕС и да отидем в Съветския съюз. Само че СССР отдавна се е разпаднал и дори Киргизтан и Таджикистан не искат да се връща…

Друг един, с костюм и вратовръзка на дядо ми от годежа, гледа в камерата без да мига и твърди, че той и партията му едикояси измислили уникален модел за развитие на човечеството. Иска да го приложи първо тук, после и другаде – ако оцелеем, де.

Ня този фон по-нормално звучеше съобщението, че севернокорейският вожд Ким Чен Ун е отслабнал с десетина килограма, но не от болест. Чувствал се прекрасно и според лекарите перисталтиката му работи добре и флатуленцията му (по народному пърденето) също. Ликуй, народе!

Не знам как е с флатуленцията Бойко Борисов, но откъдето мине… се усеща на километри. Изглежда цялата пропаганда на ГЕРБ и техния избраник за кандидат-президент Герджиков разчита на изпускането на газове…

Но да ви върна към екземплярите от телевизията. Вият като онзи вълк от песента на Мими Иваново и Развигор Попов, който налита да изяде седемте козлета. Всички тези психопати, идиоти, зомбита, дебили, наполеончета, сталинчетат и хитлерчета, псевдоучени, „експерти“ по всичко, „спасители“ на нацията и канибали искат да ни изпапкат и да си живеят щастливо и богато в парламент, министерства и други мазни места. А са с видими психични и умствени разстройства. Крайно време е кандидатите за политици и постове да минават поне през психометрични тестове. И през полиграф. Тези хора имат нужда от лечение и ако сме отговорно общество трябва да настояваме да бъдат лекувани, а не да напират да ни управляват. Не може всеки луд с номера си да търчи в медиите и да ни замеря с болните си умотворения. Клиничните смущения в познавателната способност, регулирането на емоциите или поведението са очевидни. Те може и да не го разбират, защото това е болестно състояние, затова трябва да има предпазни мерки за възпирането им.

Този парад на болни и по своему нещастни същества, решили да преодолеят комплексите си чрез политиката, е разрушителен не само като словесно и психическо въздействие, той е пропадане и в естетическо отношение. Гледката понякога е стресираща. Безпокоим се от последствията на дистационното обучение на учениците, но не реагираме на идиотските и нерядко опасните и зли послания на кандидатите за парламента върху същата аудитория.

Това чудовищно упражнение върху нацията, сякаш от арсенала на д-р Менгеле, трябва да бъде спряно.

В България има над сто партии!

В САЩ, Германия, Франция, Полша, Великобритания, Испания, Италия и др. те са в пъти по-малко.

Тази партия на какофония е сравнима единствено с музея Кунсткамера в Санкт Петербург, където се съхраняват около 2 млн експоната на животни, хора и насекоми с всевъзможни природни аномалии: чудовища, уроди, деца с три глави, жена с пишка, човек с половин глава, същества без мозък… Събирани са от цял свят, а само ние с колко можем да допълним колекцията, бедна им е фантазията. Не искам да съм груб, но облъчването в последните дни става все по-ужасно.

Разберете, психиката, генетиката и химията на тези хора се отличават от на здравите и нормални люде. Докарахме се, както казва една приятелка, да се срамуваме заради някакви примитиви с амбиции. Ай стига.

Емил Азар

източник:frognews.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *