АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ: Ще атакуваме решенията на ЦИК по съдебен ред.

Ангел Джамбазки бе гост в сутрешното предаване на БНТ. Ето какво коментира той:

Чакаме ЦИК с решение за изборите, за да може да го атакуваме в съда. Ние не искаме да бъдат отлагани изборите, а да бъдат направени по закон. Сега така организирани противоречат на закона.

Има много фалшиви новини относно зелените сертификати. Националистите спекулират безобразно със здравето на българските граждани. Не може хора без медицинско образование да коментират щамове, вируси и тн. тези хора са на политически позиции и съзнателно разпространяват фалшиви новини – това е недопустимо. Българският гражданин е подложен на зверска пропаганда. Трябва ни разумна информационна кампания. Трябва да се обясни и разясни на хората. и в Европа има много фалшиви новини.

Организацията на зеленият сертификат е безумна и опасна. Трябваше този дебат да се води лятото и да се подготвят хората. Българските граждани протестират в момента абсолютно оправдано. Настоящият министър на здравеопазването – антиваксър не си свърши работата, както трябва. Има редица безумия. Против съм идеята за задължително ваксиниране.

Наблюдавам безобразно политическо говорене относно Северна Македония. Българите в Македония не са малцинство, а общност. Ние искаме това да бъде признато. Ние искаме да бъдат запазени правата на тези хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *