Анастиа Гешев: Образува се нов диктаторски център начело с Радев и Киро.

Вчера се замислих защо глобализмът с такава лекота успява да завладее Земята и какво може да се направи. Отговорът на първия въпрос е, защото хората с удоволствие го приемат, а на вторият въпрос отговорът е, че нищо не може да се направи.

След като се намираме в разгара началото на информационна война за съзнанието на хората, то всяка от двете страни ще си работи в двата фронта и ще чакаме други времена, в които истината ще бъде официална политика. Защото сега лъжата е официална политика и това става заради участието на народите в нея. Ще се чакат други времена!

Вчера, един сайт си позволи да каже, че псевдонауката по въпроса с вируса били Мангъров и Чорбанов, а медиите били виновни, защото им давали трибуна. При положение, че от медиите не излизат служителите на мрака. Не излизат! Апропо, някой отчете ли, че Радевият щаб, който не се казва щаб, но е същото, от вчера тръгна с чувалите за трупове срещу нас? Ще ни погребват до края на годината. Каква е разликата с Бойко, че не се сещам?

Кулезич и сие, оформи се една плътна като нефтен разлив пелена, която фокусира вниманието на обществото върху Радев и Киро Великия Лъжец, си позволява да отрича решението на КС! Било чалга! Аз вчера обясних какъв симптом е това за наличието на нов диктаторски център начело с Радев и Киро. Тези не признават държавата, те вече са я разглобили и са готови да я погълнат. Братиньо, небратиньо, да бяхте направили правителства от април насам, да бяхте работили срещу мафията, да бяхте изобличили мафията и хората и, а не сега да удряте по единствените останали прегради срещу бездържавието! Ако КС беше престъпил закона и беше обявил свещеният ви кретен за чист и свят, друга песен щяхте да пеете, продажни гниди!
Аз много пъти съм го казвала и пак ще го кажа. Мафията има нов водач и център. Знае се кой. Всеки, който работи за този център, фактически участва в новата фаза на работата на мафията в България.

Глобализмът е мафия!
Глобализмът е световната мафия!

Радка Рокфелер вчера сърдита. Учителите и казвали да не им рекламира вредните ваксини и я питали колко пари взема, за да насажда псевдонауката. Ама Радке, погледни себе си и потърси вината в себе си! Че все народът ви е виновен, а вие, също като Киро Лъжеца, ни лук яли, ни лук мирисали. Ама ние не пасем трева!

И Симеончо и той тъжен, българинът не иска да се ваксинира! Мъка, мъкааа….

Обаче днес има реакция, която показва трус във фронта на глобалистите. Моньовият Атлантически съвет иска импиичмънт на Радев! Бре да му се не види! Радев бил опасен за атлантическия път на България и не можело да погазва основния закон. А сега де! Това означава ли, че решението на КС, при което българският умнокрасив планктон позеленя от яд, фактически торпилира Радев в средите на собствените му кукловоди? Ще разбера много бързо.

Изобщо приказка е живота в глобализма!
Без аналог.

АНАСТАСИЯ ГЕШЕВА, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *