Елена Гунчева: Ваксините ще ни ги вливат чрез абокат.

АБОКАТ ЗА ВАКСАНИТЕ

Започвам да се чувствам като Ванка и Алена в добрите й периоди. Казах аз преди два месеца, че ще искат да Ви слагат и четвърта и н-та доза ваксина, тогава ми спорехте. Ей на, вече се задава – четвъртата вълна на ваксините за четвъртата вълна на ковида.

Сигурно тръпката да чакате поредната си дозичка наподобява тези с пристастеност към едни други вещества. Знаят, че ги убиват, но са като омагьосани от поредната доза, която им дава илюзията за живот. И забележете – дори не е минала годината, в която започна тази лудост с ваксаните.

Както многократно посочих, ваксините не са изпитани /поне тези срещу ковида/. След две-три години едва ще се разбере какви са страничните ефекти и действието. А сега си правят опити. В които Вие участвате, като подписвате писмено доброволно съгласие, че ТЕ няма да носят отговорност, ако Ви затрият с продуктите си. Брилянтно!

Сега очаквам да се появи първата банка с абокат с ваксина. Представете си колко ще е фешън да ходите из мола със стойка със система и абокат и пренебрежително да гледате към гоите /опс, плебеите/, гледащи през стъклата отвън, които не ги пускат да МОЛ-ят, защото не са ваксани.

Ех, какъв живот ни чака! Нас де, не Вас!

Елена Гунчева фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *