АНАСТАСИЯ ГЕШЕВА: Радев отлично е знаел за лъжата на Кирил Петков.

Умните и красивите продължават да дефилират по лицето на Земята и нашият роден политически подиум. Те са недоволни от абсолютно всичко друго, освен от тяхната представа за света. Само тя е правилна и полезна! Този синдром е описан и в психиатричните клиники и в политическите клиники. Когато искаш само твоето да бъде.

Съдът не им харесва, решенията му също. Те демонстрират постоянно нежелание да се подчиняват на ред и закон, на науката , която самите те търсят и всекидневно я тъпчат с крака. Те искат всички други да правят това, което те искат!

Залъгват се, че казусът на Лъжеца ще му вдигне рейтинга и той ще спечели изборите, а Радев направо вече ги спечели. Сигурна съм, че точно така им шепнат на ухото тези, които се грижат в света да става така, както умните и красивите искат. Защото вчера обясних, умните и красивите изобщо не се съобразяват с Живота. Те измислят нов живот, нови закони, нова наука, само и само да оправдаят своите желания и потребности. Нещо не е хармония с желанията им? О, те веднага ще измислят нова природа, ако трябва, за да го вкарат в желанията си!!!
ТОВА СЕ НАРИЧА ТОРМОЗ И ИЗНАСИЛВАНЕ НА ЖИВОТА.
И струва много, много скъпо.

Радев, ако не е знаел, не знам какво прави там. Той е изцяло отговорен за служебния кабинет, за разлика от редовните, за които е отговорен парламента. Следователно, тезата, че не е знаел, е лъжа. Освен това той е държавен глава, всичко му се докладва. Ако не е знаел, значи не си върши работата. Другото обяснение е, че ако не е знаел, значи някой друг управлява вместо него, който знае и слага хора, които нарушават законите.

Не, не. Радев отлично е знаел. Тези, които стоят зад гърба му, Мустафа и американската ДД в лицето на официалния и представител американският президент застанаха зад него, зад Лъжеца и опънаха чадър. Това стана!

Сега съдът бил виновен! Плюене по КС, по членовете му. Добре, вие умни и красиви, когато КС ви вършеше работа, защо не го плюхте? Защото вие имате държавата и народа не само за бащиния, както я има и Бойко, но вие считате, че сте единствените правоверни на света. Другите са тор!
Бойко Борисов вчера показа, че се готви да управлява с Лъжеца. Изобщо, много интересно ще стане на тези избори. Ще лъснат още повече нещата в България.

А този болен човек Киро, той е нещо невероятно! Да го обвинявам ли, или да го съжаля, че има нужда от помощ? Болен човек с такова болно его, с такива унищожени емоции, раздути като балони, такъв вампир с недостиг на лична енергия, че трябва да точи от хората и от обществото по този направо казано унизителен начин. Кой е той, че ще слушаме баща му в национален ефир в прайтайм? Да не е божество някакво?

Тези в партията му са най-опасните хора в България. ИТН са направо смислена партия в сравнение с тия. Най-после дните дупки на всички кавали са те.

Всичко, създадено с лъжа, ще се разпадне. Няма мърдане.
А КС, какъвто ще да е, той е плод на работата на тези, които сега искат да го унищожат. Не съм изненадана.
Но злобата, завистта и ревността у новия задкулисен блок у нас ме вцепеняват!

Анастасия Гешева, фейсбук

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *