ЕЛЕНА ГУНЧЕВА: В Парламента ще се влиза само със злен сертификат.

МЗ ЩЕ РАЗПОРЕЖДА КОИ ДА СА ДЕПУТАТИ

Някакъв си заместник-министър Златанов, познат само на майка си и жена си, самодоволно заявява, че в парламента депутатите ще влизат само със зелен сертификат. Някой изобщо осъзнава ли безумието и абсурда?

Тоест, един правителствен чиновник и то от служебно правителство, което не е избрано от народа, ще забрани на новоизбрани депутати да влизат в Народното събрание, за да приемат закони, които да ограничат своеволията на точно такива калинки като него! Суспендирането на Конституцията от всякакъв калибър чиновници минава границита на абсурда!

Кой е тоя, че да си позволява да казва кой ще влиза в Народното събрание. Има си Конституция, който още не е разбрал! Все още! И ако Радев си мисли, че ще ни ограничи, когато влезем в парламента, не е познал. Няма да изпълни задачата, поставена му от американското посолство да ни спре! Но приятелски съвет – да си озапти чиновниците, защото заради тях ще загуби изборите и именно той ще доведе отново ГЕРБ на власт, заради пълното безумие, което допуска. Освен, ако от Козяк не са му гарантирали, че машините за вота са под контрол!

Елена Гунчева
Моля споделяйте, мен, естествено, ме ограничиха отново.

фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *