ЕЛЕНА ГУНЧЕВА: Ще се опитат да ви вменят вина, защото не се ваксинирате.

ТЕЗИ, КОИТО ЖАДУВАТ КОНТРОЛ НАД ВАС, ИСКАТ ДА ВИ ВМЕНЯТ ВИНА

Вероятно тези дни много пъти ще се запитате дали сте прави, като отказвате да се ваксинирате и/или тествате. Ще си мислите дали Вие сте виновните. И дали не е по-добре да се примирите, за да запазите живота, с кото сте свикнали. Само, че проблемът е, че дори да се примирите, животът никога повече няма да е същият, освен ако не се преборите за него.

Утре вероятно могат да не Ви пуснат на работа. Вероятно работодателят Ви ще заяви, че спазва заповедта на Министър Кацаров /откога заповедите на Кацаров станаха по-страшни от записаното в Конституцията и международните конвенции, аз не разбрах/. Ще се опитат да Ви принудят да се примирите с ТЕХНИТЕ правила. Някои ще Ви се подиграват и обиждат, защото те са ваксинирани и не намират нищо притеснително в това.

А сега вижте реалността. Това, което ни е дадено от Бог, нашият живот, свободната ни воля, се застрашават от човеци, които целят контрол и пари. Те с лека ръка отричат всякакви свободи и граждански права, за да постигнат грозната си цел за контрол върху хората. Искат да всяват паника и усещането, че ако не спазваме техните правила, които ни налагат в разрез с всякакви закони и човешки права, сме виновни, сеем зарази и заради нас умират хора.

Всъщност умират и ваксинираните. И пръскат зараза. И се разболяват. И вяроятно скоро им предстои четвърта, пета и н-та доза и абокат с ваксина. Без отговорност от страна на производителите. Всъщност виновни са тези, които насаждат паника и тези, които поддържат истерията за лична изгода.

Всъщност се замислете защо толкова медици отказват да се ваксинират. Те са специалисти. Ако наистина беше безвредна и без странични действия, нима те първи нямаше да се ваксинират? Замислете се как се съхраняват тези ваксини – в началото в хладилни камиони “Леки”, в хладилни камери от времето на баба ми, а сега ги разнасят в едни кашончета. Нещо логиката и здравия разум тотално напуснаха сцената.

Утре, ако изберете живота и свободата, вероятно няма да Ви пуснат в МОЛ-а, в големите магазини, в заведенията…..ами приберете се вкъщи, вземете децата си и излезте на чист въздух. Обичайте се. Прекарайте повече време с близките си. Прегърнете възрастните си родители, бъдете сигурни, че няма да ги убиете така, а само ще ги зарадвате. Припомнете си основните човешки радости като дом, семейство, деца, грижа за близките. Сгответе нещо вкусно за семейството си и вместо да се паникьосвате пред телевизора и да гледате реалити, поговорете с тези, които са до Вас. Прочетете книга. Например “1984”, “Фермата”, “Сърцето на мрака” или пък прочетете приказка на детето си.

Не допускайте децата Ви да останат беззащитни. Не допускайте да ги тестват, да им бъркат постоянно в носа или да участват в медицински експерименти. По-добре да учат от вкъщи, отколкото да останете без тях.

Днес е време разделно. Време на войната между тъмнината и светлината, между доброто и злото, между сатаната и хората. Днес е време да изберем свободната си воля и да ни е страх единствено от Бог, но не и от човеците. Днес е време да изберем свободата и живота!

Кураж, братя и сестри българи! И това ще мине. Ако сме заедно, ще се справим. Огледайте се. Не сте сами!

Елена Гунчева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *