Анна Заркова:Радев-Йотова – каква загуба на време.

Направих си труда в последните 5 дни да разгледам кампанията на Радев-Йотова в сравнение с кампанията на всяка от другите 23 двойки кандидат-президенти. Каква велика загуба на време!


В кампаниите на другите има само един елемент – АнтиРадев. Ако има друг на заден план, той не се забелязва. Всичките над 40 кандидати са в свирепа АнтиРадев-пропаганда, в която, впрочем, не правят нищо друго, освен да повтарят това, което Борисов говори от години насам. А именно – че Радев е диктатор и злодей, виновен за всичките ни проблеми.
То е ясно, че днешните ни проблеми са наследени – и цените на тока, и опосканият бюджет, и липсата на лекари, и недоверието в мерките срещу пандемията. И е обяснимо, че тези, които цели 12 години държаха всички лостове на властта – ведно с марионетен президент – се вторачиха в човека, който направи така, че те да спрат да консумират държавното управление и да черпят гаджетата и аверите си на обществената трапеза. Вторачиха се в Радев – изумени, че господството им не е вечно, а после се усетиха и взеха да го сочат на участниците в преломните миналогодишни протести, и да викат: „ Нека тоя, щом е с вас, да ви плати дължимото по нашите сметки!”.
Хитро, по кръчмарски изчислено – струва си шестцифреното пиарско възнаграждение. Ако случайно не разбирате нещо, позвънете предизборно за пояснение на г-на Ричард Алибегов.

Анна Заркова, фейсбук

1 thought on “Анна Заркова:Радев-Йотова – каква загуба на време.

  1. Доналд Тръмп не бе преизбран защото подцени Covid-19. Същото ще сполети и Румен Радев. 23000 починали, 4то място в света по брой починали от Ковид-19 на един милион население.
    За 20 души, загинали в транспортен инцидент, президент Радев обяви национален траур. За 23,000, починали от Ковид-19, разпъва локуми по телевизията за информиран избор.
    Неговият избраник за здравен министър трябваше да организира ваксинационни пунктове в Президентството, Министерския Съвет, Народното Събрание, ЦИК и РИК. За да могат представителите на властта да дадат пример на избирателите си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *