Прокуратурата пази гърба на Гешев.

Pi ar Sevi Boiko“ – абсурдите продължават!

Помните ли как на 10 септември 2021 година по време на заседание на парламентарната Комисия по правни и конституционни въпроси всички видяхме как главният каскет Иван Гешев и контакт, именуван в телефона му като „Pi ar Sevi Boiko“, разменяха съобщения и емотикони по чат?

Какво се случи след това – БОЕЦ внесохме сигнал срещу Гешев, като представихме нашите данни и позиция, че той не просто нарушава Кодекса за етично поведение на българските магистрати, а по същество действията и контактите му с пиарката на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова, са тежък конфликт на интереси и представляват и състав на престъпление.

Оказа се обаче, че прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу тези, които са заснели позора на Гешев!

Вместо да разследват Гешев и извършените от него престъпления, по стар цацаро-гешевски обичай, разследват хората и бойците, които са разобличили престъпленията на Гешев!

Давате ли си сметка в каква ченгеджийница живеем?

Образувано е досъдебно производство 36810/21г. по описа на Софийска районна прокуратура по чл. 171. ал.3 от Наказателния кодекс, който гласи, че „който противозаконно узнае неадресирано до него съобщение, изпратено по електронен път, или отклони от адресата му такова съобщение, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева“.

Каскетите издирват и преследват разобличителите на Гешев!

Източник: boec-bg.com

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *