ЕЛЕНА ГУНЧЕВА: Винаги е имало хора, които се срамуват от родината си.

БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИН НЕ СА СРАМНИ ДУМИ

Продължават нападките, как съм си позволявала да казвам, че тук е българска земя. Явно някои се организираха в паническа защита срещу тези, които пречат на плановете им. На някои хора силата е в тъмнината. Когато на тъмно правят плановете си и техният успех зависи само от това жертвите им да не се усетят навреме. Всяко осветяване на действията им предизвиква страх и агресия.

Във Фрогнюз пък са публикували един пасквил, който плюе всички националисти с какви ли не обиди. Явно трябва да сме либерални, толерантни, мулти-култи и когато ни плюят, да бършем и да казваме, че дъжд ни вали. А когато други идват в дома ни и ни казват какво да правим, да проявяваме гостоприемството дори да не забелязваме наглостта им.

Да започна с това кой се страхува от патриотизма. Кой не иска да признава, че България е колония и няма вече суверенитет. Кой не иска да признава, че ние не само сме зависими, но и управлявани отвън, а сегашните управляващи са на ръчен режим от Козяк.

Ваксинирането срещу Ковид-19, безумните мерки, безплатно разположените американски бази в България, това, че американския посланик като цветарка обикаля по българските институции и дава разпореждания, не дразнят либералите. Да живее световната общност, майната им на българите и на православието, така ли?!?

Истината е реч на омразата. Патриотизмът е престъпление. Българска земя е обида. Да си българин и да се гордееш с това е срамно и политнекоректно.

Само да Ви напомня, че винаги е имало такива като Вас, които са се срамували от Родината си и са се изживявали като стожери на морала и някакви ценности. Ако Вас Ви дразни това, че казвам, че тук е българска земя и дедите ни с кръв са я пазили, мен ме дразни това, че дедите ни са си давали кръвта, за да могат помияри като Вас сега да хленчат за евроатлантическите ценности и да ми забраняват да се гордея, че съм българка!

Елена Гунчева

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *