ИЛИЯН ВАСИЛЕВ:Ако вирусът те споходи, антителата кофти, ако те споходи ваксината от фарма индустрия, получаваш антитела само първо качество. С панделка.

Слушах някакъв медицински авторитет, който сподели научно, че антителата на преболедувалите не били толкова яки, колкото на тези ваксинираните. Защото имунният отговор не бил качествен. Ако вирусът те споходи, антителата кофти, ако те споходи ваксината от фарма индустрия, получаваш антитела само първо качество. С панделка.

И нито дума за клетъчния имунитет, а той май беше много, много важен. Майката и разгониха на медицината. Всички са авторитети.

Объркването е тотално и след това се чудят защо хората не вярват. И действително от днес за утре сертификати и онлайн училище е абсурд. Не че правителството на Борисов не го правеше същото, но нали ще правим нещата както трябва? ГЕРБ, ДПС, БСП, естествено ще яхнат вълната, сякаш при тях беше по-добре. Новият Сидеров – Костадинов дори бие министри. А милицията, понеже не е на Бойко, оставя да го бият. Факт е, че който се бои от мечки не ходи в гората, но още по-голям факт е че всичко се трупа върху сметката на изборите.

Илиян Василев, фейсбук

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *