ЕЛЕНА ГУНЧЕВА: Ваксинирани и неваксинирани всъщност са жертви на една и съща система

Разделението вече стигна абсурдни величини. Ваксинирани и неваксинирани се гледат подозрително и се обвиняват едни други в престъпление и идиотизъм, докато всъщност са жертви на една и съща система. Покорните през два дена допускат да им бъркат в носовете, за да могат да ползват елементарни обществени услуги и да влизат в заведения, да работят, да учат и изобщо да живеят. И дори не осъзнават ужаса и веригите на това, което се случва.

Всеки ден ни пробутват АМН. Законът “Ако мине номера!”. И в много случаи минава. От страх за живота и здравето си, мнозина загубиха свободата и правата си. И продължават да се страхуват. Вече и те без да знаят от какво. Треперливо слушат статистиката за починалите, без дори да се замислят от колко други болести може да се умре.

Родители позволяват децата им да се задушават под маските и да им бъркат в носовете. Уж за тяхно добро. Други бранят децата си и не позволяват те да бъдат превърнати в опитни зайчета.

Всъщност това е дилемата днес. Дали да запазим свободата и правата си. И светът такъв, какъвто го познавахме и в какъвто доскоро живеехме. Или блеейки, с маски на лице, да допуснем да ни бъркат в носове и по други части, да ни ваксинират с неизвестни вещества и след това да наблюдават какво ще се случи с нас. И изборът ще е точно наш! Дали да се борим или да умрем живи!

Аз няма да допусна да ми правят тестове. Няма да ходя по заведения, в които има такива изисквания. Няма да пазарувам в магазини, където съблюдават строго изискванията за маските. Няма да се ваксинирам и няма да се изследвам. О, и няма да Ви плащам! Защото ще се научите по трудния начин, че свободата има цена, която Вие никога не можете да платите!

Елена Гунчева фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *