Мика Зайкова: Протестът на строителите избухна заради Борисов

“Нашата подкрепа е за Румен Радев, тя е принципна заради това, което направи за 4 години и подкрепи протеста. Пълен абсурд е това, което е казал Панов по отношение на президента и е невъзможно той и ДПС да имат скрити общи отношения”. Това заяви в “Твоят ден” Мика Зайкова от “Има такъв народ“.

По темата с протеста на строителите тя коментира, че трябва да попитат своите работодатели къде са парите, защото министър Комитова не може да ги извади от джоба си, но смята, че ще се намери буфер, така че да не останат хората без пари.

“Мисля, че това е заложена бомба от Борисов и неговите хора”, подчерта Зайкова.

Тя коментира и темата за електроенергията. “България има 10 000 вата инсталирана мощност да произведе електричество, а ползваме 3 до 5000, има ток колкото си искаш, важното е да не се прави спекулация с износа”, разкри бившия депутат от ИТН.

От своя страна Ивайло Вълчев заяви, че Лозан Панов бързо ще установи, че да си интелигентен човек в политиката май не е достатъчно.

“Продължавам да се надявам, че в президентската надпревара ще се запази добрият тон и ще надделяват само политически аргументи”, каза още той.

Според него кандидатурите на Герджиков и Панов са еднакво загадъчни.

“Те имат целта да убедят собствените си хора, че стават за тази работа”, смята Вълчев.

източник:novini.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *