Васил Петев: Герджиков ли? Той не е кандидат на хората, които го подкрепят.

Е, затова е много трудно човек да се оправя с професори! Аз, разбира се, мога, щото отдавна живея с моята прекрасна Милена, но другите хора? Как се оправят те?!

Ето сега например чета, че проф. Герджиков бил приел подкрепата на БЗНС, но не бил техен кандидат. По-рано пък той така прие и подкрепата на ГЕРБ, но съобщи, че и техен кандидат не бил…

Значи, ако правилно разбирам, той не е кандидат на хората, които го подкрепят. (Богдана Карадочева ще полудее като разбере!)

Абе, интересен подход, има професора. Ама, нормално, тежки гемии са научните работници! И това е така, щото са много умни, а не като подкрепящите – обикновени цървули.

Друго ме притеснява мен обаче…

Илюминатите все още мълчат и досега не са заявили подкрепа за проф. Герджиков. ЦСКА 1948 също. Какво означава това? Техен кандидат ли е Герджиков?

Не знам. Не знам…

Много е увъртяна политическата игра у нас! И много динамична! Г-н Пеевски вече прилича на скейтбордист, а Лозан Панов на Бетовен. Композиторът, не кучето.

При всички положения обаче, едно нещо ще ви кажа с пълна сигурност – накрая ще се окаже, че един мармот завива бъдещето ви. В станиол. За да не го хванат на летището. Нали е мармот…Кога е летял със самолет?!

Васил Петев, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *