Гергана Пирозова:Ми, забавно е! Герп и т.нар. “градско-дясно” ще се борят кой е по-антикомунизд и противник на Радев.

Ми, забавно е! Герп и т.нар. “градско-дясно” ще се борят кой е по-антикомунизд и противник на Радев. Това им остана, докато не се разпаднат вторите до семейни ядки. И ей така, неусетно почти, ще игрАт отново в общо хоро. Слабото в сценария е, че го гледаме за трети път и вече е досаден до смърт.


Тайната любов има една безспорна характеристика – никога не остава тайна 🙂
На балотажа, дами и господа, ще се срещнем отново! Тогава ще стане пределно ясно и за децата кой си играе с Мутрата и кой е срещу нея!
Чета, че Евгений Мих., една от 30 години пионка, щял бил да се бори срещу тайните комунистически служби. Ми, да напомня на другаря, че като поклоник на Мутрата, трябваше да си спомни Кой го създаде, кой му даде името Буда, кой го направи генерал, после кмет, после Герп…, всичко това с ехидното участие на мнимия цар?


Единственият почтен ход за т.нар. “градска десница” е с мъжество да се противопоставят на инсинуациите на Герп, да приемат, че притиснати от радикалните си симпатизанти, е трябвало да представят своя “двойка”, но да не участват отново в извратената сексуална игра на Мутрата.
И както по-горе написах – това ще се види на балотажа.
Та, да си зададем най-простия, но очевиден и важен в момента въпрос – за кого ще гласувате на балотажа – за Радев или за Герджиков? Туй е въпросът!


И не, Лозан Панов, ползван за мюре, няма да е на балотаж и Вие го знаете!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *