Семейство Петканови с нови носове.

👃Това на носовете ни са лонгети, а причината да бъдат там е, че с Александра се подложихме на ринопластика 🙂


Зад всяко решение стои някаква логика, както разбира се и емоция.
Направих тази стъпка не заради крива преграда или друга здравословна. Причината е просто, защото не си харесвах носа! Беше голям и с гърбица и не бих казал, че ми е бил комплекс, защото човек свиква да гледа образа в огледалото, и защото като мъж съм се надявам, че “красотата” не е от “задължителните” качества и съм се стараел да наблягам на други по-силни черти в себе си. НО не бих и отрекъл, че е имало много моменти, в които съм си мечтаел да имам по-правилни пропорции.


Не мислете, че е било лесно решение – дори напротив. Това какво ще кажат близките, а също и непознатите ме е карало да се разколебавам. Но аз в крайна сметка за другите ли го правя или за себе си?
Късметлия съм да имам Александра до себе си – човек, който е смел и подкрепящ. А това, че двама, ЗАЕДНО, минахме през интервенцията още повече ни сближи и ни показа, че не случайно сме се събрали в този живот.
Много благодаря на @dremreilhan д-р Емре Илхан, който е уникален професионалист и човек и неговия екип – Марти, Сузи и всички останали страхотни хора, които ни помагаха и подкрепяха.
Ще минат месеци преди да се види крайният резултат, затова търпението е ключово.
Заснехме под формата на влог от два епизода целия процес. Може да видите първата част сега в канала ни в YouTube:


Прецизна Ринопластика

Петканови, фейсбук

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *